Hjärtkliniken vid Danderyds sjukhus är en av Sveriges största och har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Vi är en klinik med en framträdande forskningsmiljö med egen forskningsenhet, Hjärt‑kärllaboratoriet.  Här bedriver vi kliniska studier inom området hjärta-kärl med samarbete såväl inom kliniken, med Karolinska Institutet samt med andra sjukhus och läkemedelsföretag. Idag pågår ett flertal studier, som leds av flera av klinikens läkare.

Enheten består av forskningssjuksköterskor, BMA med inriktning klinisk fysiologi samt flera forskningsinriktade läkare. Hjärt och kärllab ligger i nyrenoverade lokaler tillsammans med Kliniskt forskningscentrum. Vi behöver nu förstärka med ytterligare en Biomedicinsk analytiker.


Arbetsuppgifter:

Arbetet på Hjärt-kärllaboratoriet som Biomedicinsk analytiker innebär att självständigt ansvara för de studier som pågår, både kliniska läkemedelsprövningar samt akademisk kliniknära forskning. I arbetsuppgifterna ingår att utföra diverse olika kärlundersökningar (arteriell styvhet med SphygmoCor samt Arterograph), 24-timmars ambulatoriskt blodtrycksmätning, mikrocirkulationsundersökningar i hud (Perimed) samt långtids-EKG. Internutbildning i metoderna erbjuds samt en god introduktion. Det ingår även att självständigt ansvara, planera och boka in forskningspersoner till de olika undersökningarna. 

Vi erbjuder dig ett självständigt, utvecklande och stimulerande arbete i en miljö präglad av kvalitet, omtanke och ansvar.


Anställningsform:

Tillsvidare, 75–100 % dagtid 40h/vecka, tillträde efter överenskommelse.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker med fysiologisk inriktning och som har goda teoretiska kunskaper. Tidigare erfarenhet av direkt patientkontakt är ett krav. Erfarenhet av klinisk fysiologiska undersökningar samt erfarenhet av forskning är meriterande.

 

Personliga egenskaper:

Du är noggrann och systematisk och förstår vikten av ordentlig dokumentation. Arbetet ställer höga krav på din förmåga att arbeta självständigt och att du är bekväm med att ta ansvar för att driva arbetet framåt samtidigt som du tycker om att arbeta i grupp. Vi ser det som en självklarhet att du har intresse för utveckling och att lära dig nya metoder. Du har lätt för att samarbeta och är lyhörd för din omgivning. Det finns goda möjligheter till kompetensökning inom hjärta och kärl såväl som inom respektive forskningsområde.

Vi lägger stor vikt vid både personlig lämplighet och särskilda erfarenheter.


Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10108
Kontakt
  • Liselotte Persson, Bitr vårdenhetschef Hjärt-kärll, 08-12359649
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-01-02
Sista ansökningsdag 2023-01-31

Tillbaka till lediga jobb