Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Vi vill bjuda in dig till den roligaste och mest spännande barnsjukvården! Introduktion anpassas utifrån din erfarenhet och dina behov. Är du legitimerad sjuksköterska med intresse för barnakutsjukvård? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Vi erbjuder

Omvårdnadsområde Barnakutsjukvård har ansvar för barnakutsjukvården på Astrid Lindgrens Barnsjukhus på Karolinska Universitetssjukhuset. På vår enhet arbetar cirka 250 anställda som bedriver vård dygnet. På vår barnakutmottagning i Huddinge tar vi emot cirka 15000 akut sjuka patienter dygnet runt per år i åldrarna 0 till 18 år. Barnakuten Huddinge tar främst emot medicinpatienter. 

Vi har ett stort och viktigt utbildningsuppdrag för både omvårdnadspersonal och läkare och tar detta uppdrag på stort allvar. Vi arbetar aktivt med att utveckla kompetensen bland våra medarbetare. Vi har både internkompetensutveckling och extern kompetenshöjande utbildning såsom ett basprogram för barnakutsjukvård samt möjlighet till betald specialist utbildning inom  antingen Barn eller Akutsjukvård.

Om tjänsten 

Vi som arbetar på barnakutmottagningen i Huddinge är ett stabilt gäng med mycket energi som alltid har något på gång. Just nu pågår planering inför flytt av barnakuten till nya lokaler i Huddinge sjukhus 2025. Här finns närvarande och engagerade chefer som tillsammans med personalen skapar en trivsam arbetsplats.

Som sjuksköterska arbetar du tvärprofessionellt i team med läkare och undersköterska. Det finns alltid erfarna sjuksköterskor på plats som har en ledande funktion. Arbetet är mycket varierande, du arbetar i modul, triage eller på vår återbesöksmottagning. Möjlighet finns till rotation med vår akutvårdsavdelning för barn samt  inom akut hemsjukvård.

Vi har ett gediget inskolningsprogram på minst sex veckor. Handledning och introduktion anpassas efter dina färdigheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med arbete dag och kväll, blandtjänst natt beroende på erfarenhet och önskemål.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Är engagerad i din yrkesprofession som sjuksköterska och tycker om nya utmaningar.
  • Trivs i en omväxlande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik!
  • Uppskattar att arbetsdagen snabbt kan ändra karaktär beroende på de sjuka patienterna och att ha många saker på gång samtidigt.
  • Har god samarbetsförmåga med fokus på patienten och som vill sträva efter att kunna förmedla trygghet till både barnen och föräldrarna.

Kvalifikationer 

Krav: 

  • Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande

  • Mer än ett års yrkeserfarenhet, specialistutbildning och/eller barnsjukvård.

För dig utan erfarenhet skapar vi individuella möjligheter.

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9707
Kontakt
  • Anna Norell, 072-4653868
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb