Vill du arbeta på en arbetsplats där det är högt i tak, där arbetsglädje och prestigelöshet står högt i kurs? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Vårt anställningserbjudande

Söker du efter en avdelning med god struktur och korta beslutsvägar, där du får vara med och förändra - på riktigt! Då kan vår arbetsplats på medicinkliniken vara något för just dig.

Arbetet på avdelningen genomsyras av ett gott samarbete och flexibelt tänkande. Hos oss får och känner du att det går att fråga om allt. Oavsett yrkeskategori så hjälps vi alltid åt och arbetar tillsammans på lösningar för att arbetet ska flyta på.

Du får en individuellt anpassad inskolning med uppföljning efter en månad, där vi tillsammans går igenom eventuellt behov av ytterligare inskolningsdagar.

 

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss blir du del av ett stabilt team där vi ser till att alla professioner är delaktiga i arbetet för att våra patienter ska få den bästa möjliga vården. Vi vårdar och utreder patienter som har symtom från lungor och luftvägar; till exempel KOL, lungkollaps, lungfibros eller vätskeansamling i lungorna. Våra patienter är vuxna i alla åldrar vilket innebär en stor variation i medicinsk behandling och omvårdnad. Hos oss får du bland annat lära dig olika typer av dränagebehandling, Non Invasiv ventilatorsbehandling (NIV) och utvidgad provtagning vid vätskeansamling i lungorna.

 

Avdelning 74

Avdelning 74 är inriktad på lungmedicin och har 12 vårdplatser, med intag från akuten och övriga avdelningar dygnet runt. Vi har en stabil arbetsgrupp med låg personalomsättning. 

Arbetet innefattar mycket medicinsk teknik då våra patienter ofta har pleuradränage med behandlingar kopplade till dessa eller Non Invasiv Ventilation (NIV). Blodgasdelegering ser vi gärna att du erhåller efter en tid på avdelningen. Bronkoskopiverksamheten är förlagd i avdelningens lokaler.

 

Kvalifikationer

Vi hoppas att du är en glad och trevlig person, som tycker om att samarbeta i team och lära av varandra. Tycker du om att testa nya arbetssätt och bidrar själv med förslag, då är du som klippt och skuren för oss. 

Tidigare erfarenhet är meriterande, men inte ett krav.

 

Övrigt

  • Om du är sjuksköterskestudent i termin 6 så erbjuder vi studielön under de två sista månaderna av din utbildning. Du förbinder dig genom ett särskilt introduktionsavtal att arbeta inom vår verksamhet under 12 månader efter avslutad utbildning, med tillsvidareanställning i grunden.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8141
Kontakt
  • Linda Ekman, 08-12355694
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-04-11
Sista ansökningsdag 2023-04-18

Tillbaka till lediga jobb