Vi söker nu en psykolog till Vuxenhabiliteringen vid Karolinska Huddinge! Vuxenhabiliteringen erbjuder högspecialiserad vård och behandling till vuxna patienter med tidigt förvärvade rörelsenedsättningar, både med och utan kognitiva nedsättningar. 

 

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig som medarbetare ett arbete på en dynamisk klinik med mycket kompetenta kollegor och ett gott samarbetsklimat. Det är en trevlig arbetsplats med goda möjligheter till att bedriva forsknings- och utvecklingsprojekt. Våra patienter skattar vården och de insatser de får hos oss mycket högt.

Teamet består av arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut, kurator, logoped, läkare, medicinsk sekreterare och psykolog och vi arbetar länsövergripande i nära samverkan med andra professionella aktörer. Vi arbetar systematiskt med att samla och analysera data kring olika sjukdomstillstånd såsom cerebral pares och muskelsjukdomar. Vi bedriver också undervisning, utvecklingsarbete och forskning. Vi har alldeles nybyggda fina lokaler i Novumhuset, beläget invid Karolinska Huddinge.

 

Arbetsbeskrivning

Huvudsakliga arbetsuppgifter är neuropsykologiska utredningar och psykologisk behandling, främst stödsamtal och psykoedukation. I arbetet ingår även handledning av kandidater/PTP samt utvecklingsarbete, t.ex. utveckling av insatser i grupp. Patientarbetet sker främst genom enskilda kontakter. Du är en del av teamet i patientfrågor och teaminsatser och med klinikens psykologer i andra professionsfrågor. Nätverkande med andra aktörer i patientens omgivning är också en viktig del av arbetet.

 

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog med fördjupade kunskaper i neuropsykologi. Flera års erfarenhet av arbete som psykolog, gärna med viss erfarenhet inom habiliteringen och/eller med patientgruppen sällsynta diagnoser. En bred erfarenhet av neuropsykologiska utredningar, samt god kännedom om testmetodik. Arbetet är självständigt och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom engagemang, intresse för patientgruppen och god samarbetsförmåga.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/2083
Kontakt
  • Anna Alex, 08-12359685
Facklig företrädare
  • Sveriges Psykologförbund , 08-12340484
Publicerat 2023-03-28
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Retour aux postes vacants