Vill du vara med och skapa framtidens äldreboende? Välkommen att bli en i vårt gäng inom SÄBO på Tiohundra!

Här lämnar du din intresseanmälan snabbt och enkelt, utan att vare sig behöva skapa ett konto eller bifoga ett CV eller personligt brev. Bara lämna dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig inom kort. Vi söker sjuksköterskor till både dag-, natt- och kvällstjänster till våra boenden i Norrtälje kommun där vi finns på orterna Norrtälje, Rimbo, Älmsta och Hallstavik.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående. Hos oss värnar vi om vår goda kamratanda, trevliga stämning och arbetsmiljö. Vi erbjuder mentor den första tiden som anställd hos oss.

Tiohundra är mån om dig som medarbetare, vi vill att du ska trivas och må bra hos oss. Vi erbjuder våra medarbetare flera förmåner. Exempelvis friskvårdsbidrag på 2000kr, 6 % av månadslönen till din tjänstepension och partiell föräldraledighet upp till att ditt barn är 12 år.

Om dig

För att vara aktuellt för en tjänst hos oss behöver du vara legitimerad sjuksköterska och ha körkort för manuell växellåda samt körvana.

Jaa linkki


Kirjaudu sisään ja lähetä hakemuksesi

Takaisin avoimiin työpaikkoihin