Välkommen att vara en del inom BMM Stockholm Norra Barnmorskemottagningar.

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med ett stort intresse och/eller gärna dokumenterad erfarenhet/ utbildning i ledarskap. Du bör även ha en god förståelse kring uppdraget som BMM har i vårdutbudet och vi ser gärna att du har en klinisk erfarenhet av att jobba som barnmorska inom öppenvården.

En av våra fantastiska chefer har valt att pensionera sig från sitt uppdrag som chef och vi letar nu efter en driven och ambitiös ersättare till ett av våra kluster inom SLSO BMM Stockholm Norra. BMM Norra består av 14 mottagningar och vi är indelade i 4 kluster. Mottagningar finns belägna från Märsta i norr till Kungsholmen i söder. Varje enhetschef ansvarar för 3–4 mottagningar och sammanlagt har vi ca 70 medarbetare i organisationen.

Ledord för vår verksamhet är; Tillit, delaktighet och engagemang. 

Ditt uppdrag.
Arbetet som enhetschef innebär att du har ett delegerat ansvar för mottagningarnas fysiska och sociala arbetsmiljö samt för patientsäkerheten inom ditt uppdrag. Tillsammans med verksamhetschefen följer ni fortlöpande upp verksamheten.
Inom ledningen för BMM norra som består av Verksamhetschef, Medicinskt ledningsansvarig, verksamhetsutvecklare och enhetschefer driver du gemensamt utvecklingsarbeten, arbetsmiljö och patientsäkerhetsfrågor inom BMM Norra.  

Vi arbetar utifrån en övertygelse om att ”tillsammans blir vi starkare” och som enhetschef kommer du i ditt vardagsarbete ha ett nära samarbete med övriga enhetschefer och ni träffas regelbundet varje vecka.

Att vara enhetschef inom BMM norra innebär att samarbeta och samverka med kommuner och vårdgrannar. Vi har ett tätt samarbete med BVC och som vi på många enheter även är samlokaliserade med. Tillsammans med BVC, öppna förskolan och socialtjänsten driver vi 11 familjecentraler.

Du är välkommen att söka till vårt positiva och glada gäng!

Anställningsform:

Grundbefattningen är en tillsvidareanställning som barnmorska. Som enhetschef har du tidsbegränsat visstidsförordnande direkt underställd verksamhetschefen. Tjänsten är på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Om dig!

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rätt person för tjänsten är skicklig på att leda och engagera andra mot enhetens mål. Du visar på gott omdöme och beslutsamhet i avvägningar och prioriteringar. Som person har du ett förtroendeskapande förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Vi vill att du är prestigelös, lyhörd, professionell och tydlig i ditt ledarskap. Att du förstår vikten av att skapa samverkan mellan mottagningar och mellan olika professioner och vill skapa en dynamisk arbetsplats för medarbetarna. Du kan läsa mer om oss på Hitta din mottagning (barnmorskemottagningar.se)

Får vi allt det av dig kommer vi att kunna erbjuda dig ett mycket stimulerande, givande och utvecklande arbete. Hos oss får du handledning, möjlighet till kompetensutveckling, flextid, friskvårdsbidrag och individuell lönesättning. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se) 

Övrig information:

Vid frågor 

Kristina Gombrii, Verksamhetschef, Tel: 0730–217581
Karolina Evermo Enhetschef, Tel: 0730-964834

Fackliga företrädare: 

Clara Hultqvist, SRAT, Tel: 08-123 357 78

Annika Stigmanslid, Tel: 08-123 404 90

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3852
Kontakt
  • Kristina Gombrii, 08-12345319
Facklig företrädare
  • Annika Stigmanslid, Vårdförbundet, 08-12340497
  • Lina Rosén, Vårdförbundet, 0812338378
  • Clara Hultqvist, SRAT, 08-12335778
Publicerat 2024-06-13
Sista ansökningsdag 2024-08-12
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb