Södersjukhuset AB, Sachsska barn- och ungdomssjukhuset, Akutmottagningen

Vill du bli en i vårt team och bidra till bästa vården för våra akut sjuka barn och ungdomar?

Sachsska barn- och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder
akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. Sachsska barn- och ungdomssjukhuset bedriver sin verksamhet utifrån FN:s konvention om barns rättigheter. Sedan 2014 arrangerar Sachsska en barnrättsutbildning för hälso- och sjukvårdspersonal inom Region Stockholm.

Arbetsbeskrivning 

Barnakuten är en del av akutvårdssektionen inom Sachsska barn- och ungdomssjukhuset. Här får du chansen att möta barn och ungdomar med olika åkommor inom medicin, kirurgi och ortopedi. Ingen dag är den andra lik. Hos oss får du en anpassad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. 

" Arbetet som sjuksköterska på barnakuten är både roligt och varierande.  Jag gillar att vara en del av ett interprofessionellt team, det är utvecklande och kompetenshöjande."
Malin, specialistsjuksköterska barn och ungdom 

Som sjuksköterska hos oss på natten arbetar du i team tillsammans med läkare och undersköterska. Det finns alltid erfarna kollegor på plats och arbetet är mycket varierande och givande.

Vi arbetar aktivt med att utveckla kompetensen bland våra medarbetare genom interna/externa utbildningar som föreläsningar, utbildning till barnrättsombud, HLR-utbildning och akutrumsövningar. Vi uppmuntrar till att utbilda sig till specialistsjuksköterska inom barn-och ungdom och kan erbjuda lön under din studietid. Som specialistsjuksköterska finns det möjlighet till högskolestudier utifrån ditt intresse.

Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Flera medarbetare är involverade i vår forskning, så här har du stora möjligheter till att forska. 

Kvalifikationer

Du är engagerad, nyfiken, kreativ och har en god organisations- och samarbetsförmåga. Du gillar att arbeta i team men tycker också om att arbeta självständigt och driver gärna utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kompetenskrav

  • Legitimerad sjuksköterska 
  • Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1

    Meriterande med specialistutbildning inom barn och ungdom.

Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

  • Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
  • Ett generöst friskvårdsbidrag
  • Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
  • Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande med urval och intervjuer. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3832
Kontakt
  • Marie-Louise Kågström, \\\\\\\\\\\\\\\\t08-12364090
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra söder, vardforbundet@sodersjukhuset.se
Publicerat 2024-06-13
Sista ansökningsdag 2024-08-05
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb