Är du undersköterska som vill arbeta i toppmoderna operationslokaler tillsammans med härliga kollegor? På centraloperation Danderyds sjukhus har vi tydligt fokus på teamkänsla och patientens bästa. Kom och jobba i vårt glada gäng på Kirurg- och Urologsektionen!

 

Vårt anställningserbjudande

På Centraloperation har vi tolv operationssalar varav sex salar tillhör kirurgi/urologi och resterande sex salar tillhör ortopedsektionen. Du kommer att ha din anställning och placering på kirurg/urologsidan, men vid behov så hjälps vi åt över gränserna. Vi söker dig som har operationserfarenhet och som vill arbeta med att utveckla vår verksamhet tillsammans med arbetskamraterna och andra team på centraloperation.

Om du vill ha ett stimulerande, utvecklande och spännande arbete är vi den arbetsplats du söker!

Vi har flera stödfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete:

  • Utbildningsansvarig operationssjuksköterska och undersköterska som bl.a. planerar din inskolning tillsammans med dig.
  • Medicintekniskt ansvarig ingenjör som underlättar arbetet kring tekniska funktioner.
  • Bemanningsassistent som kan vägleda dig med bland annat schemaplanering.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns, pension, semester, företagshälsovård och försäkringar.

Allt om dina förmåner

Vill du få en bättre inblick i vår verksamhet? Här får du möjligheten att möta några av våra medarbetare:

Centraloperation Danderyds sjukhus - kom och jobba hos oss! - YouTube

 

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en operationsavdelning. Du är en av flera som ingår i teamet kring patienten inne på operationssalen. Du är med och förbereder operationssalen och patienten inför operation. Du är operationssjuksköterskan behjälplig med bl.a. att öppna sterila förpackningar. Tar hand om teknisk utrustning och städar salen mellan operationerna samt fyller på operationssalen med operationsmaterial efter operationerna.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och tidigare erfarenhet av operationssjukvård eller akutsjukvård. Det är en fördel om du har vana att arbeta i Take Care.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. För oss är det viktigt att du har en positiv inställning till ditt arbete. Vi söker dig som värnar om ett gott arbetsklimat och som både är en god lagspelare men även har en förmåga att arbeta självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

  • Tillsvidareanställning
  • Heltid 37 timmar/vecka
  • Schemalagd dag- /kväll- /helgtjänst

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 37 tim/v
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3821
Kontakt
  • Åsa Sverdfält, 08-12357494
Facklig företrädare
  • Susanne Nilsson, Kommunal, 08-12359742
Publicerat 2024-06-13
Sista ansökningsdag 2024-07-24
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb