Vi på Smärtmottagningen på Danderyds sjukhus behöver bli fler och söker därför en algolog eller läkare med stort intresse av smärtdiagnostik och behandling, till vår smärtmottagning. Är du möjligtvis den vi söker?

 

Om oss

Smärtmottagningen är en öppenvårdsmottagning och en del av verksamhetsområdet Anestesi- och intensivvård. På vår smärtmottagning arbetar idag två algologer med olika grundspecialiteter, en neurolog, två sjuksköterskor med olika specialistutbildningar, en specialistutbildad fysioterapeut, psykolog samt medicinsk sekreterare, administratör och sektionschef.

I öppenvård gör vi smärtbedömningar och behandlar patienter med långvarig svårbehandlad samt cancerrelaterad smärta. Vi arbetar multiprofessionellt och ibland i individuellt anpassade team. Inom sjukhusets slutenvård har smärtmottagningen en konsultativ roll gällande all typ av smärtproblematik.

 

Vi erbjuder

Du erbjuds stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter i ett kompetent arbetslag där du kan vara med och påverka. På smärtmottagningen arbetar vi dagtid, vardagar. Vi har friskvårdsbidrag och tillgång till personalgym. Goda kommunikationer med buss och tunnelbana nästan ända fram till huvudentrén, inhägnad cykelparkering med låsbara laddskåp för batterier. Bilparkering finns, med tillgång till elladdstolpar.

 

Om dig

Vi söker dig med specialistkompetens i smärtlindring helst med grundspecialitet inom anestesi- och intensivvård. Annan erfarenhet av smärtvård och/eller specialistkompetens kan också vara meriterande, liksom undervisning och forskning. Då vi är en mindre enhet med många samarbetspartners är förmågan till gott samarbete viktigt varför vi lägger stor vikt vid dig som person. Kvalitetsmedvetenhet, resultatorientering och effektivitet är också viktiga egenskaper. Du kommer tillsammans med oss fortsätta utveckla vår fina verksamhet.

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av självständigt kliniskt arbete med patienter med akuta och långvariga smärtor inom både öppen- och slutenvård. Arbetet sker både individuellt och i samarbete med fysioterapeut, sjuksköterska, psykolog och andra läkare. Vi har fysiska patientbesök, videobesök och uppföljningar via telefon samt använder oss av 1177 och TeleQ. Vårt remissinflöde är konstant, därav dagliga remissbedömningar. Utöver ett väletablerat samarbete med andra specialiteter och verksamhetsområden på sjukhuset har vi även en konsultativ roll mot övrig sjukvård och arbetar därför mycket med rådgivning samt telefonkonsultationer.

Då du är en del av läkargruppen på VO Anestesi och IVA, deltar du bl. a på läkarnas morgonmöten och APT. För övrigt har vi återkommande morgonmöten, behandlingskonferenser, remissgenomgångar och APT på smärtmottagningen. Till arbetsuppgifterna hör även undervisning och medverkan i klinisk utvärdering av verksamheten.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid. Tjänstgöringsgrad och eventuell rotation inom VO Anestesi och IVA kan diskuteras.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Ansökan LUS-tjänst

Vid rekrytering av specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare genomförs alltid en sakkunnigprövning vilket är en förutsättning för att erhålla specialisttjänst på Danderyds sjukhus.

För att din ansökan ska beaktas behöver följande dokument bifogas:  

  • CV
  • Legitimationsbevis läkare
  • Bevis på specialistkompetens från Socialstyrelsen
  • Ev bevis på medicine licentiat/doktorsexamen
  • Ev publikationsförteckning
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40h vecka
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3799
Kontakt
  • Maria Hamvik, tf. sektionschef, 08-12355741
  • Kathleen Schumann, Överläkare, 08–12356819
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet , 08-7903300
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-08-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb