Nu utökar vi verksamheten och söker därför fler kollegor till vårt operationsteam. Om du är en operationssjuksköterska som söker en trygg arbetsplats med suveräna arbetskamrater är det här platsen för dig! Du får arbeta med spännande och utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet med stor bredd.


Vårt anställningserbjudande

Danderyds Sjukhus erbjuder en arbetsmiljö i nybyggda, toppmoderna operationslokaler. Vi följer tydliga rutiner som utgår från patientens bästa samt arbetar i en teamorienterad miljö, vilket ger en lättarbetad och attraktiv operationsavdelning. Vidare erbjuder vi:

  • Ett kunnigt, sammansvetsat gäng med mycket glädje och värme.
  • Öppen och tydlig kommunikation.
  • Bra samarbete med operationsteamet, läkarna, ortopedavdelningarna och mottagningen.
  • Pågående spännande utveckling av våra flöden och rutiner för att kunna erbjuda både patienter och medarbetare en fortsatt trygg miljö.
  • Ständigt arbete med utbildning och utveckling för att ha en hög kompetensnivå på arbetsplatsen. Verksamhetsanpassad, tydlig kompetensstege.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Varför ska du jobba med oss? Så här säger några ur personalgruppen:

”Du kommer med i ortopedteamet från första dagen och det är en trevlig arbetsplats med kollegor som tar hand om varandra”

”Lyhörd ledning”

” Brett utbud av operationer och stimulerande att arbeta med olika operationer”

”Ständig kompetensutveckling, interna och externa utbildningar för att hela tiden få in den senaste kunskapen i gruppen”

”Välkommen till en stabil och trygg arbetsplats med mycket trevliga kollegor!”

Här kan du se filmen om vår arbetsplats

Läs artikeln om oss i tidningen Uppdukat (nr1 2023).

 

Arbetsbeskrivning

På Centraloperation vid Danderyds sjukhus bedriver Ortopedkliniken en integrerad verksamhet med Kirurgi- och Urologkliniken. Vi har både elektiv och akut ortopedi, vilket ger dig möjlighet att fördjupa och bredda dina kunskaper inom området men även lära dig mer om kirurgi då vi jobbar blocköverskridande, framför allt under jourtid. Teamet består av såväl erfarna som juniora kollegor. Vi arbetar i totalt 12 ljusa operationssalar (sex för ortopedisk verksamhet och sex för kirurgiska och urologiska operationer). Vi har också ett nära samarbete med anestesikliniken och sterilcentralen.

Nu finns en ledig tjänst till dig/er som vill vara med och driva vår härliga operationsavdelning framåt. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för i första hand ortopedisk operationsverksamhet, men även kirurgi och urologiska ingrepp.

Även du som är intresserad av arbete som tim-vikarie hos oss är välkommen att söka, skriv då i din ansökan att du är intresserad av detta.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Gärna några års erfarenhet inom yrket.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för allt som sker på en operationsavdelning samt trivs med att arbeta i grupp. Du gillar utmaningar och är lösningsfokuserad. Du är en bra lagkamrat som värnar om att bibehålla ett härligt arbetsklimat.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg enligt önskemålschema. Heltidsmått 38,20 h/v. Vi har även ATK (ArbetsTidsKompensation).

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3785
Kontakt
  • Veronica Ringsäter, 08-12358321
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-06-25
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb