Är du nyfiken på och vill lära dig mer om barn- och ungdomspsykiatri? BUP Farsta söker nu en examinerad psykolog för PTP-tjänstgöring under 12 månader.

Inom Region Stockholm strävar vi efter hög kvalitet i PTP-tjänsten och som ett led i det anordnas PTP-program med seminarier för att bredda bilden av psykologyrket, fördjupa kunskap och öva kliniska färdigheter.

BUP Farsta är en öppenvårdsmottagning ansvarig för barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård i stadsdelarna Farsta, Skarpnäck, Enskededalen, Enskede kyrka, Sandsborg och Skärmarbrink. Vi som arbetar på mottagningen är psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter, läkare, sjuksköterskor samt administratörer/medicinska sekreterare. På mottagningen samarbetar vi i tvärprofessionella team. Vi erbjuder metodhandledning inom olika specialiteter. Vi har en god arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat, liksom tydliga arbetssätt och rutiner för vårt arbete och med administrativt stöd.

Om du vill läsa mer om oss och vår verksamhet hittar du mer information på www.bup.se.

Arbetsbeskrivning

Du kommer främst att arbeta med barnpsykiatrisk bedömning och utredning men också med psykologisk behandling under handledning. I arbetsuppgifterna ingår också att samverka med vårdgrannar såsom förskola/skola, habilitering och socialtjänst i ett helhetsperspektiv utifrån patientens behov.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha examen från psykologprogrammet uttagen senast i januari 2024.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Särskilt meriterande är erfarenhet av och kunskap om neuropsykiatriskt utredningsarbete och personlighetsdiagnostik. Även erfarenhet av arbete med ungdomar med ätstörningar, självskadebeteende och/eller känsloregleringssvårigheter samt erfarenhet av att hålla grupper för ungdomar är särskilt önskvärt hos dig som söker tjänsten.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har personlig mognad, är stabil och kan arbeta självständigt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och är flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsmiljö där du som medarbetare kan trivas och utvecklas. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme.

Anställningsform

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 12 månader, räknat från anställningsdatumet, på heltid. Tillträde sker tidigast i augusti, enligt överenskommelse.

Övrig information

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Farsta är en del av Sektion specialiserad öppenvård. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde I augusti
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3763
Kontakt
  • Catrin Hägerholm, Enhetschef, 08-51452600.
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484.
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-06-18

Tillbaka till lediga jobb