Folktandvården Stockholm

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte.

Folktandvården i Upplands Väsby söker efter en idérik arbetsledare som tycker om att planera och organisera för teamet på kliniken. Du erbjuds ett ansvarsfullt uppdrag och ett konstant kompetensutbyte med andra arbetsledarkollegor.

Ditt uppdrag
I rollen som arbetsledare ingår du i klinikledningen, vilket bland annat innebär att du tillsammans med klinikchefen är delaktig i klinikens strategiska arbete som exempelvis består av att ta ansvar för klinikens kvalitéts- och utvecklingsarbete samt ta ansvar för en god arbetsmiljö. Vidare kommer du att ha ett stort fokus på det operativa arbetet eftersom du leder den dagliga verksamhetens logistik av personal och verksamhet. Vilket bland annat kan handla om att utforma medarbetarnas scheman och att ta ansvar för PA-systemet. Du kommer att få ta ett stort ansvar för att kliniken drivs på ett effektivt sätt och även för att kliniken ska upplevas som attraktiv för både kund och medarbetare.

Tillsammans med klinikchefen är du den sammanhållande länken på kliniken i Upplands Väsby och mellan Folktandvårdens olika kliniker i Region Stockholm. Kliniken ligger centralt vid Väsby Centrum, nära pendeltåg som ansluter från både Uppsala och Stockholm. Vi är en arbetsplats som kännetecknas av positiva och kompetenta medarbetare som generöst delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper till varandra, vilket ger dig goda möjligheter till att utvecklas. Bli en av oss du också!

Vem är du?
Vi söker dig som är tandvårdsutbildad och har du erfarenhet av att tidigare ha arbetat som arbetsledare är det meriterande. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift, samt god kunskap i Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet från PA-system, samt från andra administrativa arbetsuppgifter inom exempelvis ekonomiområdet.

Vidare i din roll som arbetsledare har du kunden i fokus och du använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt, och följer upp hur arbetet går framåt gentemot enhetens mål. Du etablerar trovärdighet och förmedlar information tydligt och enkelt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

När du blir en av oss
På alla våra kliniker erbjuder vi högkvalitativ allmäntandvård. Utöver medarbetarna på kliniken kommer du att få tillgång till ett stort och fint nätverk inom bolaget att utbyta kunskap och erfarenheter med. Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag på 5 000 kr och en god struktur.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 4 augusti-2024. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag!

Har du frågor?
Välkommen att kontakta: Azra Cerimagic, klinikchef, tel. 072-594 92 25 

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda och ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Upplands Väsby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3747
Facklig företrädare
  • Jörgen Karlsson, TT, 08-12315232
  • Susanna Fooladi, SRAT, 070-7276228
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-08-04
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb