Psykolog på 20 - 40 % till Hässelby vårdcentral 

Vår trevliga vårdcentral ligger centralt belägen på Hässelby Torg, nära tunnelbanan.

Hos oss arbetar du i en mångkulturell miljö där vi värdesätter och strävar efter goda möten, bra struktur och ett trevligt arbetsklimat.

Vårdcentralen ansvarar för vuxna med mild till måttlig psykisk ohälsa. Målsättningen är att vårdcentralens personal dvs. läkare, sjuksköterskor och psykosocialt team ska arbeta multiprofessionellt kring vården av patienter med psykisk ohälsa. Det psykosociala teamet består av fem personer som är kuratorer och psykoterapeuter. Vårdcentralen har cirka 18 200 listade patienter. Du kan läsa mer om oss på Hässelby vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder också våra medarbetare förmåner såsom flexibla arbetstider, friskvårdsersättning, fri öppen hälso- och sjukvård samt tjänstepension mm. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Om tjänsten 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att möta patienter för screening, bedömning och rådgivning inför neuropsykiatriska utredningar men även annan psykisk ohälsa som behöver remiss för att utredas vidare via specialist psykiatrin. Vi söker dig som tillsammans med oss vill arbeta och utveckla uppdraget för första linjens omhändertagande för personer med mild till måttlig psykisk ohälsa.  Arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet. Välkommen till ett viktigt och omväxlande arbete med möjlighet att variera arbetsuppgifterna. 

Om dig 

Du är legitimerad psykolog med intresse och erfarenhet av att göra bedömningar och utredningar, framförallt inför vidare remiss till psykiatrin för NP/ADHD utredning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande verksamhet. Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande.  Du har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning på deltid 20 - 40 %. Förslagsvis arbete en till två heldagar/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20-40 %
Ort Hässelby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3669
Kontakt
  • Maria Persson, Enhetschef, 070-1655126
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-26

Tillbaka till lediga jobb