Norra Stockholms psykiatri, Avd 51


Beskrivning

51:an är en allmänpsykiatrisk avdelning som är placerad på S:t Görans sjukhusområde på Kungsholmen.

Vi har specialistkompetens för patienter med personlighetssyndrom, autism, tvång och ångestsjukdomar. Vårt omvårdnadsarbete beskrivs av oss i en artikel i vårdfokus, följ eller kopiera länk: Mer tid för omvårdnad när patienten får skriva in sig själv | Vårdfokus (vardfokus.se) 

Vi söker nu en nattsjuksköterska till vårt välbemannade och erfarna vårdteam. Vi välkomnar såväl nyexaminerade sjuksköterskor som erfarna.

Vi erbjuder en välorganiserad arbetsplats där vi har en tillåtande och inkluderande miljö som eftersträvar högt i tak och tydlig kommunikation. Vi bryr oss om varandra och har roligt på jobbet.

Avdelningen arbetar aktivt för en studentvänlig miljö bland annat enligt en strukturerad utbildningsmodell enligt peer-learning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett intresse för psykiatrisk omvårdnad. Du gillar utveckling, trivs med variation i arbetet och kanske vill du vidareutbilda dig inom psykiatrisk omvårdnad. Det är en fördel om du har erfarenhet av psykiatri och/eller är specialistutbildad inom psykiatrisk vård. Personliga egenskaper som att förstå vikten av teamarbete, vara prestigelös och ha humor ser vi som meriterande.

Villkor

Tillsvidareanställning. Heltid (32,20h/vecka). Fast rullande 3 veckors schema med tjänstgöring var tredje helg. Tillträde i september enligt överenskommelse.

Här får du:

Skräddarsydd introducering, längd och innehåll som anpassas efter dig. Kompetensutveckling och vidareutbildning. Forskningsmöjligheter. Friskvårdsbidrag 5000 kr/år och friskvårdstid 1 timme/vecka. Subventionerad sjukvård i öppenvård. Individuell lönesättning.

 

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde I september, enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3616
Kontakt
  • Angelica Jonsson, 08-12348304
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490,lena,elfstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-17

Tillbaka till lediga jobb