Med basen som kontaktsjuksköterska och med rotation mot vår övriga mottagning, söker vi nu dig som vill bli vår nya arbetskamrat. En person som vill utvecklas i sin roll som sjuksköterska och vill fördjupa sina kunskaper inom urologi.

 

Vårt anställningserbjudande

Vi har nu möjlighet att bli fler och söker därför dig som vill bli vår nya arbetskamrat. Vi erbjuder ett vikariat på 50% som kan komma att förlängas och utökas. Vi söker en person som vill utvecklas i sin roll som sjuksköterska och fördjupa sina kunskaper inom urologi. 

Vi är ett härligt gäng på 15 personer som med gedigen kompetens inom urologi roterar runt på olika positioner inom mottagningen. Ett roligt och varierat arbete.

Vi erbjuder dig:

  • En individuell introduktion på arbetsplatsen utifrån dina behov
  • Tydliga arbetssätt och rutiner för att skapa smidighet i det dagliga arbetet
  • Erfarna kollegor som du kan fråga om allt
  • Bekväm arbetstid

 

Arbetsbeskrivning 

Vi är en urologisk mottagning som tar hand om patienter med stenar eller cancer i urinvägarna. 

Alla är vi bra på något, därför söker vi dig som gemensamt med dina kollegor och chef vill bidra med dina specifika kunskaper och utveckla urologin vidare. Vi söker dig som värderar ett arbetsklimat med gott samarbete och anser att det är viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus. Du har ett starkt engagemang, ser möjligheter och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska. 
Vi söker dig som vill rotera mellan arbetet som kontaktsjuksköterska och arbetet på vår övriga mottagning.  

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och önskvärt med tidigare erfarenhet inom urologisk omvårdnad och erfarenhet som kontaktsjuksköterska.

 

Personliga egenskaper

En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du trivs med det patientnära arbetet och att du värderar ett gott arbetsklimat högt. Att se möjligheter istället för hinder tror vi är bra då vi arbetar i en snabbt skiftande verksamhet, med ibland högt tempo.  

Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Din muntliga kommunikationsförmåga är god och du har ett strukturerat arbetssätt samt förmåga att se helheten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

 

Ansökan

Låter det spännande och utvecklande? Tveka inte utan skicka in din ansökan direkt. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 1/9 2024
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3596
Kontakt
  • Cathrine Björk, 0812357026
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-07-07

Tillbaka till lediga jobb