Södersjukhuset Sachsska barn- o ungdomssjukhuset, Akutvårdssektionen, Avd74

Sjuksköterska med intresse för barnsjukvård sökes till avdelning 74, Sachsska!

Vill du vara med och skapa den bästa vården för våra akut sjuka barn och ungdomar?

Barnavdelning 74 är en del av akutvårdssektionen inom Sachsska barn- och ungdomssjukhuset. Vi söker dig som vill vara med och bidra till den bästa vården i Sverige för barn i åldrarna 0-18 år med akuta medicinska sjukdomar. Vi söker nu fler kollegor! Vi erbjuder dig att få en bred kompetens inom barnsjukvård där du möter patienter med olika sjukdomar så som diabetes, ätstörningar, handkirurgi, infektioner samt appendicit. Ingen dag är den andra lik och här kan du lära dig något nytt varje dag.

Arbetsuppgifter

På avd 74 arbetar vi interprofessionellt. Som sjuksköterska leder du, prioriterar och fördelar omvårdnadsarbetet inom det egna teamet. Det interprofessionella teamet består av bland annat undersköterskor, läkare, dietister, fysioterapeuter, kuratorer och lekterapeuter där alla har en viktig roll i omvårdnaden av det sjuka barnet. Vi ser självklart till dina tidigare erfarenheter och skräddarsyr din inskolning. Till dig som inte har tidigare erfarenhet av barnsjukvård eller om du är nyutexaminerad sjuksköterska kan vi erbjuda vårt introduktionsprogram.

Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder
akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN: s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten.

Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.

Kvalifikationer

Krav: Leg sjuksköterska gärna med erfarenhet av barnsjukvård. Specialistutbildning inom barn och ungdom är meriterande.

Personliga egenskaper: Du är engagerad, nyfiken, kreativ och har en god organisations- och samarbetsförmåga. Du gillar att arbeta i team men tycker också om att arbeta självständigt och driver gärna utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

  • Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
  • Ett generöst friskvårdsbidrag
  • Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
  • Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi löpande med urval och intervjuer. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3590
Kontakt
  • Sara Hallén, vårdenhetschef, 08-12362540
  • Linda Stawe, 0725993661
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra söder, 070-4843310
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-08-05
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb