Specialistläkare i allmänmedicin eller geriatrik 60-80% till Husby-Akalla Vårdcentral!

Vill du jobba i ett mångkulturellt område där du möter människor från världens alla hörn på ett och samma ställe? Vill du ha ett stimulerande arbete där du verkligen kan göra skillnad och får så mycket tillbaka? 

Vi på Husby-Akalla vårdcentral söker dig som vill växa med oss till den bästa versionen av dig själv!

Välkommen till vår unika arbetsplats med gyllene möjligheter! 

Om oss:

Husby-Akalla vårdcentral är en väletablerad mottagning där vi har hela världen som arbetsfält.
Vårdcentralen har ca 5800 listade patienter. Vi ligger centralt beläget i Akalla centrum, endast någon minut från T-banestationen och nära E4:an. Med tunnelbanan tar det ca 20 minuter från T-centralen att ta sig till oss. 

Husby Akalla akademiska vårdcentral är en husläkarmottagning med hemsjukvård med visionen att bedriva den bästa primärvården i Stockholm. Vårt team strävar efter ”En hälsosam och attraktiv arbetsplats som erbjuder vård av hög kvalitet, med kontinuitet, patientsäkerhet och lättillgänglighet i fokus.” 

Vår läkargrupp prioriterar och värdesätter kontinuitet efter egen rimlig patientlista (ca 1200 per heltidsarbetande husläkare), strukturerade arbetssätt, kvalitet och kompetensutveckling. Hos oss får du även möjligheten att vara med och forma din egen tidbok efter dina individuella förutsättningar. Du kan läsa mer om oss på Husby Akalla vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder:

Vi kan erbjuda dig att arbeta på en vårdcentral med goda arbetsvillkor, en stimulerande arbetsmiljö, en trevlig personalgrupp med mycket arbetsglädje och engagemang, "högt i tak", och ett modernt ledarskap med lyhördhet, delaktighet och tillit i fokus. Du får förmåner i form av flextid, friskvårdspeng samt kontinuerlig kompetensutveckling som anpassas efter dina behov och drivkrafter. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsbeskrivning:

Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter för allmänspecialist eller geriatriker på vårdcentral och hemsjukvård. 

Vi erbjuder ett omväxlande arbete kring akuta och kroniska sjukdomar, förebyggande insatser kring levnadsvanor mm. Arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet. Vi värnar om god fortbildning och hög medicinsk kvalité. 

Välkommen till ett meningsfullt arbete!

Kvalifikationer: 

Specialistläkare i allmänmedicin eller geriatrik med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att handleda studenter och kollegor, har pedagogisk handledarutbildning och gärna intresse av utvecklingsprojekt och kvalitetsarbeten.

Erfarenhet som färdig specialist och av att ha arbetat i svensk sjukvård, gärna primärvård är meriterande. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Deltid 60-80%. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Förutom att du har goda kunskaper, gott omdöme och en helhetssyn så är du även intresserad och nyfiken på människor med olika kulturell bakgrund, vår befolkning kommer från världens alla hörn och det ställer krav på vår kulturella medvetenhet.

Du trivs med att arbeta kreativt med både patienter och arbetskamrater. Vi har en verksamhet under förändring och ser gärna att du har stort intresse för utveckling och förbättringsarbete.
Du är en kvalitetsmedveten lagspelare som vill vara med och utveckla vårt team och alltid arbetar med patienten i fokus!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3443
Kontakt
  • Sumaya Al-Shakarji, Verksamhetschef, 070-2634120
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, SLSO:s Läkarförening, 072-7249652
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb