Stockholms läns sjukvårdsområde, Primärvård, Liljeholmens vårdcentral, Gyn

Välkommen till de bästa av 2 världar inom gynekologi- arbete på ungdomsmottagning och gynekologisk öppenvårdsmottagning i samma tjänst !

SLSO erbjuder hälso- och sjukvård i livets alla skeden och bedriver  en gynekologisk öppenvårdsmottagning centralt på Liljeholmstorget samt 30 ungdomsmottagningar spridda i Stockholms stadsdelar.

Om du är nyfiken på, eller brinner för, arbete inom ungdomsgynekologi men även vill arbeta bredare på en gynekologisk öppenvårdsmottagning, är detta tjänsten för dig. Du kan själv välja om du vill arbeta övervägande arbetstid på ungdomsmottagning eller gynmottagning. Minimikrav är 1 dag per vecka inom den ena vårdenheten (Ungdomsmottagning eller gynmottagning) och 2 dagar per vecka på den andra vårdenheten.  Du kommer att ha din arbetsgivare inom den vårdenhet där övervägande arbetstid förläggs.

Arbetsbeskrivning:

Ungdomsmottagning: 1- 2 dagar per vecka arbetar du på någon av SLSOs  ungdomsmottagningar. Du kommer att ha mottagning där du möter unga kvinnor och självständigt omhändertar problemfrågeställningar inom sexuell och reproduktiv hälsa.  I arbetet ingår även att ge stöd till barnmorskorna på mottagningen och svara på konsultationer från dem. Du kommer att vara medicinskt ansvarig för din ungdomsmottagning. Just nu söker vi gynekolog till Södermalms ungdomsmottagning och Västerorts ungdomsmottagning. Arbete i andra stadsdelar kan bli aktuellt vid önskemål. Vi försöker tillgodose önskemål att arbeta på  mottagning som är lättillgänglig geografiskt för dig.

Gynekologmottagning: Beroende av tjänstgöringsgrad arbetar du 1-flera dagar per vecka på Liljeholmens gynekologiska mottagning. Mottagningen ligger centralt på Liljeholmstorget, som är en knutpunkt för tunnelbana, tvärbana och bussar. Mottagningen har senaste året genomgått en utbyggnad och renovering med utökat antal undersökningsrum och ändamålsenliga personalutrymmen.  I arbetet ingår sedvanligt mottagningsarbete där du självständigt tar hand om och behandlar patienter. Vi omhändertar kvinnor i livets alla åldrar och besvär. Om du har något område du är speciellt intresserad av och har spetskompetens inom, är det meriterande. Vi strävar efter en bred kunskap hos våra gynekologer, där vi lär av varandras kompetenser för att utveckla verksamheten. 

Vi erbjuder:

Inom SLSO finns goda möjligheter för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. På vårt intranät finns information för dig som nyanställd som stöd i din introduktion när du börjar hos oss. Vi har ett antal obligatoriska utbildningar och utöver detta finns ytterligare möjligheter till kompetensutveckling.

Vi erbjuder också våra medarbetare förmåner såsom flexibla arbetstider, friskvårdsersättning, fri öppen hälso- och sjukvård samt tjänstepension mm. 

Om dig:

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i gynekologi/obstetrik samt har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan vara nyfärdig som specialist eller ha lång erfarenhet, det viktiga för oss är att du vill vara med att driva vår verksamhet framåt. Att kunna dela veckans dagar mellan 2 arbetsplatser är ett krav. Tidigare arbete på ungdomsmottagning samt vidareutbildning inom sexologi och /eller sexualmedicin är meriterande. Likaså om du har spetskompetens inom något gynekologiskt område, såsom endometrios, menstruationsrubbningar, klimakterie, dysplasi, bäckenbotten

Du har ett professionellt arbetssätt och ser ett gott bemötande mot kollegor såväl som patienter som en självklarhet. Vidare tror vi att du är kvalitetsmedveten samt lyhörd för verksamhetens behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi värdesätter personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, konstruktivitet och flexibilitet.

Övrig information:

Sysselsättningsgrad enl önskemål, minimum 60%. Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. 
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön, individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad MInimum 60%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3433
Kontakt
  • Karolina Sjölin, enhetschef Ungdomsmottagningarna, 08-12338390
  • Johanna Andersson, enhetschef Liljeholmens gynmott, 08-12367900
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, SLSO’s Läkarförening, 072–4514355gunilla.bergstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2024-05-30
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb