Logopedi Södra inom SLSO (Stockholms Läns Sjukvårdsområde) består av sex vårdvalsauktoriserade mottagningar inom Stockholms län: Logopedmottagningarna Rosenlund, Gullmarsplan, Skärholmen, Nacka Närsjukhus, Nacka Forum, och Tullinge. Vi är tillsammans drygt 35 medarbetare och utreder och behandlar tal- och språkstörningar, stamning, neurologiska tal-, språk- och sväljsvårigheter, röststörningar samt utför dyslexiutredningar.

Nu söker vi en neurointresserad logoped till Logopedmottagningen Rosenlund. På Logopedmottagningen Rosenlund får du många härliga kollegor med bred och mångårig kompetens inom de flesta logopediska områdena som kollegor. Du träffar regelbundet dina närmsta kollegor inom diagnosområdet för utvecklingsarbete och falldiskussioner mm. Varje månad träffar du även logopederna ifrån våra andra mottagningar för kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte. Du får också möjlighet till internutbildning och verksamhetsöverskridande träffar med andra logopedmottagningar regelbundet. För att få en bra introduktion i arbetet hos oss erbjuds du mentorskap inom verksamheten och ett väl utarbetat introduktionsprogram.

Arbetsuppgifter: 
Utredning och behandling av förvärvade neurologiska tal- språk- och sväljstörningar. Du förväntas att ta gemensamt ansvar för mottagningen och dess patienter, självständigt planera och genomföra patientbesöken och därefter dokumentera relevant information i journalsystemet Take Care.

Hembesök i eget boende och på särskilda boenden (säbo), mottagningsbesök, samarbete med anhöriga och personal på särskilda boenden, kassaregistrering, granskning av remisser samt deltagande i olika typer nätverk och sedvanliga medarbetarskapsuppgifter är andra exempel på arbetsuppgifter som är förekommande i vår verksamhet. Våra enheter tar emot studenter från KI, Enheten för logopedi, för verksamhetsintegrerat lärande, och som logoped hos oss förväntas alla med minst två års klinisk erfarenhet handleda studenter.

Anställningsform: 
Vikariat med start enligt överenskommelse t o m hösten 2025 med ev möjlig förlängning.

Heltid 40 tim/vecka. Vi har kollektivavtal och flextidsavtal. Inom Logopedi Södra har vi friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Som anställd inom SLSO har du även många andra förmåner såsom exempelvis ”fri öppen sjukvård”.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer:  
Vi söker dig som är legitimerad logoped och som har erfarenhet av att arbeta med såväl bedömning som behandling av vuxna med förvärvade neurologiska skador enskilt och i gruppbehandling. Kompetens inom relevanta behandlingsmetoder samt erfarenhet av patientbesök på mottagning såväl som besök i patientens hem och på särksilda boenden är meriterande. Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1.  

Personliga egenskaper: 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, vilket bland annat innebär att du är flexibel, nyfiken, ansvarstagande och förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga.  

Du är prestigelös och har intresse av att arbeta med utveckling och förbättring, för att säkerställa att våra patienter ska kunna erbjudas utmärkta logopediska insatser i en väl fungerande verksamhet.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Rosenlund
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3385
Kontakt
  • Enhetschef Anita Halldin, 08-12336763
Facklig företrädare
  • Clara Hultqvist, SRAT Logopeder, 08-12335778
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb