Karolinska Universitetssjukhuset, Barn PMI, Barnuppvaket

Är du redo att göra en verklig skillnad inom specialiserad pediatrisk postoperativ vård på Karolinska Solna? Med flera kollegor som påbörjar vidareutbildning till hösten, har vi nu en unik möjlighet för en engagerad grundutbildad sjuksköterska att bli en del av vårt dynamiska team. Ta chansen att bli vår nya kollega på BUVA Postop Barn och bidra till förstklassig vård för våra yngsta patienter! Välkommen till oss!

Du erbjuds

 • en personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov.
 • möjligheten till ett internt utbildningsprogram under ditt första år här på BUVA där du får fördjupa dig i medicinsk teknik och apparatur, diagnosgrupper, barn-HLR samt rutiner.
 • Vi arbetar utifrån kompetensstegen och i medarbetarsamtalet tar vi tillsammans fram en personlig utvecklingsplan med tydliga karriärvägar och möjligheter för dig att vidareutbilda dig.
 • möjligheten att utveckla och fördjupa dina kunskaper inom pediatrisk högspecialiserad postoperativ vård och göra stor skillnad för våra patienter och deras närstående.
 • ett patientnära team bestående av grundutbildade och specialistutbildade sjuksköterskor och undersköterskor.

Självklart får du som anställd också ta del av de förmåner som universitetssjukhuset kan erbjuda!

Om tjänsten

På BUVA vårdas majoriteten av alla opererade barn och ungdomar som genomgått anestesi och ett kirurgiskt ingrepp, postoperativt, här på Karolinska Universitetssjukhuset. Alla våra unga patienter vårdas ur ett familjecentrerat och barncentrerat omvårdnadsperspektiv på en egen övervakningsplats.

För att vi säkert ska kunna bedöma att patienten är redo att flyttas till vårdavdelning, eller i förekommande fall till hemmet, använder vi oss av utskrivningskriterier enligt poängmodellen Aldrete Recovery Score, som tar hänsyn till patientens andning, syresättning, cirkulation, smärta, illamående, operationssår och vakenhetsgrad. Vår enhet är öppen dygnet runt men med ett reducerat platsantal nattetid och helger. I din roll som sjuksköterska på BUVA ansvarar och planerar du för omvårdnad och postoperativ övervakning. Du leder, prioriterar och utför omvårdnadsåtgärder tillsammans med en undersköterska.

Vi har fast hälsosamt schema med tjänstgöring var tredje helg.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos BUVA på Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi söker dig som

 • är trygg i din grundprofession, strukturerad och bekväm med att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta i team.
 • har mycket god samarbetsförmåga och teamkänsla.
 • har förmågan att inspirera till förändring och utveckling, tar egna initiativ och är vad vid att prioritera och hantera flera saker samtidigt.
 • är lösningsinriktad och ser i första hand möjligheter och inte svårigheter.
 • besitter personlig mognad och vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad Sjuksköterska

Meriterande:

 • Erfarenhet från barnsjukvård.

Dina personliga egenskaper är avgörande och vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.

Om rekryteringsprocessen

Urval sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Om vårt erbjudande väcker ditt intresse är du välkommen att hospitera hos oss för att få en inblick i vår verksamhet och träffa oss som arbetar här och ställa dina frågor.

Välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Dag 38:15
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3306
Kontakt
 • Helene Vinell, 08-12379235
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
 • Sara Hekmati, Vårdförbundet , 08-12377401
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb