Vill du bli en i vårt härliga team ute på Ekerö

Önskar du ett jobb med stor variation, härliga kollegor då är mottagningen på Ekerö platsen för dig.

Ekerö Rehab är en mottagning med Sjukgymnaster/fysioterapeuter, Arbetsterapeuter samt Dietist. Vi är en grupp på 9 personer. Här erbjuds en arbetsplats med kompetenta, positiva och drivna arbetskamrater som tillsammans skapar förutsättningar för att förbättra våra patienters livskvalité. Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang!

Rehab Västra är en egen resultatenhet inom Stockholms läns sjukvårdsområde med uppdrag att bedriva primärvårdsrehabilitering. Vi är 4 mottagningar sammanlagt och våra mottagningar finns i Kista, Bromma, Ekerö och Spånga. Tillsammans är vi ca 70 medarbetare varav 7 dietister. I dietistgruppen har en av dietisterna ett samordningsansvar som yrkesföreträdare för gruppen. Du kan läsa mer om oss på Ekerö rehab (regionstockholm.se)

I vår verksamhet arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och en utvecklande lärandemiljö. En hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv är för oss en självklarhet! Därför satsar vi på kompetensutveckling, flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till distansarbete, friskvård samt fri sjukvård. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:

Dietisten inom Primärvårdsrehab möter patienter i alla åldrar och du kommer att arbeta med patienter som har livsstilsrelaterade sjukdomar som diabetes, hjärt-kärlsjukdom, övervikt samt mag-tarmsjukdomar, undernäring eller allergi/intolerans. Arbetet sker genom bedömning, behandling och rådgivning på mottagningen, vid hembesök och/eller via distans. Du förskriver och ordinerar nutritionsprodukter och speciallivsmedel.

Arbetet kräver god samarbetsförmåga då du ibland kommer arbeta i team med andra yrkeskategorier på mottagningen och samverka med anhöriga, hemtjänst och andra vårdgivare kring dina patienter. I arbetet ingår även gruppbehandling för olika diagnosgrupper och handledning av studenter.

Anställningsform:

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Omfattningen är heltid 40 tim/vecka men även deltid kan diskuteras eventuellt. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:

  • Legitimerad dietist gärna med tidigare erfarenhet av primärvård vilket är meriterande
  • B-körkort är ett krav

Personliga egenskaper:

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För att arbeta i vår verksamhet innebär det att du har följande kompetenser:

  • Är lojal och ansvarstagande för både ditt eget arbete och verksamheten
  • Är flexibel och har god samarbets- och kommunikativ förmåga
  • Har ett strukturerat arbetssätt och klarar stressiga arbetssituationer

När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Övrig information:

Urval sker löpande under annonseringstiden och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag passerat varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2738
Kontakt
  • Malin Åkerljung, 08-12339085
Facklig företrädare
  • Gunilla Häll, Naturvetarna, 08-12367641
Publicerat 2024-04-24
Sista ansökningsdag 2024-05-15

Tillbaka till lediga jobb