Välkommen Rinkeby BVC

Är du sjuksköterska med specialistutbildning i barn och ungdom eller distriktsvård och vill arbeta inom barnhälsovården? Gillar du att jobba med människor från andra länder och kulturer?
Då är du välkommen till oss!

Om oss:  

Som BVC sjuksköterska hos oss kommer du att erbjudas ett spännande och omväxlande arbete. Vi arbetar med barnen och familjerna i fokus och för ett bemötande som präglas av delaktighet, omtanke och respekt. 

Vi arbetar med utökat hembesöksprogram för förstagångsföräldrar där familjerna erbjuds sex hembesök under barnets första 15 månader, dessa görs tillsammans med föräldrarådgivare från Stockholms stad. Vi har även en familjecentral och samarbetar med barnmorskor, öppna förskolan och föräldrarådigvare.

Rinkeby BVC är också en del av BVC Stockholm Norra där 16 BVC-mottagningar ingår. Detta möjliggör kunskapsutbyte mellan mottagningarna och till BVC klustret hör också en vårdutvecklare. Klustret arbetar aktivt för att fortsätta att driva barnhälsovården framåt genom förbättrings- och utvecklingsarbeten, exempelvis är BVC nu en del av den digitala plattformen, Alltid Öppet. Du kan läsa mer om oss på Rinkeby BVC (regionstockholm.se)

Vi erbjuder också våra medarbetare förmåner såsom flexibla arbetstider, friskvårdsersättning, fri öppen hälso- och sjukvård samt tjänstepension mm. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:  

Barnhälsovården har ett hälsouppdrag som innebär hälsokontroller av barnen vid nyckelåldrar, hembesök, vaccinationer samt föräldragruppsverksamhet. En stor del av arbetet utgörs av stöd utifrån barnen och familjernas behov. Du arbetar självständigt och har ett eget ansvar över ditt arbetsområde, samtidigt som du har kollegor och en närvarande ledning runt dig. Vi arbetar i ett mångkulturellt område med människor från hela världen, vilket ger ännu en dimension i vårt arbete. Vi arbetar i journalsystemet Take Care.

Kvalifikationer:  

Du skall vara sjuksköterska med specialistutbildning i Barnsjukvård eller Distriktsvård. Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav inom SLL.  

Tidigare erfarenhet av arbete inom BHV är meriterande.  

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning. Deltid 70%. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstid måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:  

Är du den där personen som klarar att ha kontakt med olika typer av människor genom din flexibilitet och goda kommunikativa förmåga. Är du intresserad av att samverka med olika professioner och vill arbeta med förebyggande barnhälsovård.

Då är du den vi söker! Välkommen in med din ansökan.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Upplysning om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Anneli Pierrou 070 484 28 73

Verksamhetschef Maria Berner 0702 33 45 18

Facklig representant Sandra Frey 08-123 409 00

Övrig information:  

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 70% eller enl. ök
Ort Rinkeby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2627
Kontakt
  • Anneli Pierrou, Enhetschef, 0704842873
Facklig företrädare
  • Annika Stigmanslid, Vårdförbundet (PV Norr), 08-12340490
Publicerat 2024-04-23
Sista ansökningsdag 2024-05-14

Tillbaka till lediga jobb