VÄLKOMMEN till Tullinge vårdcentral, vi är ett trivsamt gäng som ser fram emot en ny kollega. Vårdcentralen är belägen 5 minuter från Huddinge sjukhus med bil eller 15 minuter med pendeltåg från Stockholm södra. Vårdcentralens uppdrag omfattar alla delar i en väl fungerande primärvård för en befolkning på cirka 19 000 invånare. Tullinge är ett område som ständigt växer och utvecklas.

Vi söker nu en distriktssköterska/ sjuksköterska till Hemsjukvården.

Tullinge vårdcentral är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som tillhör Region Stockholm. Som medarbetare inom SLSO har du förmåner så som friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, fri sjukvård, tjänstepension, möjlighet till löneväxling och försäkringar. Den stora organisationen skapar utvecklings- och karriärmöjligheter samtidigt som den mindre arbetsplatsen ger dig chans att tillsammans med kollegor forma ert arbetssätt och arbeta med verksamhetsutveckling.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du jobbar i team tillsammans med undersköterskor, sjuksköterskor och distriktsläkare. Du kommer även utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska i hemsjukvården som planerade och oplanerade hembesök samt planeringen av patientens vård.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska/ distriktssköterska. Du bör också ha god datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare. Det är meriterande om du har erfarenhet från primärvården, hemsjukvården eller geriatri. Körkort är ett krav.

Som person är du noggrann, driven och har god organisations och samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av patienter deras anhöriga och kollegor är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tjänsten är en tillsvidareanställning, på 100% med start enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Övrig information:
Våra öppettider är vardagar klockan 07-17, schema kommer vi tillsammans överens om när anställning är aktuell.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Botkyrka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2565
Kontakt
  • Anette Englesson, Enhetschef , 0812342491
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet , 08-12340493,ulrika.sundbye@regionstockholm.se
Publicerat 2024-04-17
Sista ansökningsdag 2024-05-08

Tillbaka till lediga jobb