Vi söker en undersköterska till nattlaget!

 

Vårt anställningserbjudande 

Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus är mitt i en positiv, spännande och omfattande förändring! Vi moderniserar förlossningsvården genom att vidareutveckla digitala lösningar och planerar samtidigt för BB-vård i hemmet.

Vi arbetar aktivt för att främja en god arbetsmiljö och en hög patientsäkerhet. Vi värnar om den totala upplevelsen och har familjen i fokus genom hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som medarbetare utvecklas, stimuleras och ges möjlighet att använda hela din kompetens.

Eftervården inom verksamhetsområde Kvinnosjukvård och förlossning består av:

  • Avdelning 16 som är en antenatal- och medicinsk eftervårdsavdelning.
  • Avdelning 17 som är en medicinsk eftervårdsavdelning med ansvar för planerade kejsarsnitt.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsuppgifter 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att stödja familjen och att vårda kvinnor och barn utifrån deras individuella behov. Som undersköterska arbetar du nära den ansvariga barnmorskan och ansvarar för kontroll av vitala parametrar och dokumentation av dessa, mobilisering och omvårdnad.

Du kommer att erbjudas introduktion som anpassas utifrån tidigare erfarenhet

 

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram (tre år, 2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet på Komvux (tre terminer, minimum 1350 poäng) eller likvärdig undersköterskeutbildning. Du behöver ett bevis från Socialstyrelsen, alternativt omfattas av övergångsbestämmelser för undersköterskor, för att kunna anställas med titeln undersköterska. I annat fall kan du komma att anställas inom yrkeskategorin sjukvårdsbiträde.

Du ska ha flera års erfarenhet av slutenvård. Meriterande om du tidigare har arbetat inom medicinsk eftervård.

 

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss behöver du ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt samt att ha ett serviceinriktat bemötande. Teamarbetet kräver vilja att samarbeta och flexibilitet att ställa om till nya förutsättningar under arbetspasset. Du både ger och ber om hjälp. Då vi möter familjer med olika bakgrund och individuella behov krävs stor lyhördhet och en mycket god kommunikativ förmåga.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2507
Kontakt
  • Mette Lindborg, 08-12355431
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12356116
Publicerat 2024-04-16
Sista ansökningsdag 2024-04-23

Tillbaka till lediga jobb