Södersjukhuset, Sachsska barn- och ungdomssjukhuset

Sachsska barn- och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder
akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. Barnkonventionen ligger som grund i hela verksamheten.

Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.

Arbetsbeskrivning 

Vi söker dig som vill ha ett vikariat på 40 % med arbetstid förlagd på måndagar och tisdagar. Det är ett roligt och varierande arbete inom gastroenterologi och nutrition. För att arbeta hos oss behöver du vara flexibel och lösningsorienterad med vana att prioritera samt kunna arbeta i team. 

Hos oss arbetar vi med barn och ungdomar med kroniska sjukdomar eller som är under utredning. De kommer för att träffa hela eller delar av teamet som oftast består av läkare, sjuksköterska och/eller dietist. Vi har även ett nära samarbete med Sachsskas lekterapeuter. Du kommer träffa barn och ungdomar som kommer för olika dagvårdsbehandlingar eller som förbereds inför sövning på vår endoskopiska verksamhet. Du kommer även att arbeta administrativt . Vår enhet är i ständig utveckling och vi har högt i tak.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom gastro-, och/eller nutritionsarbete eller vana att arbeta med kroniskt sjuka barn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kompetensutveckling sker både internt och externt och är en del av specialistvårdssektionens mål för att kunna bedriva en specialiserad omvårdnad för kronisk sjuka barn och ungdomar.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom.

Kompetenskrav

  • Legitimerad sjuksköterska 
  • Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1.
  • Vidareutbildning inom barn och ungdom 

Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi  löpande med urval och intervjuer, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.  

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-19
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2455
Kontakt
  • Carola Rickenberg, 08-12364258
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Thomas Schough, 08-12361369
Publicerat 2024-04-22
Sista ansökningsdag 2024-06-25
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb