Karolinska Universitetssjukhuset, N48 Tema Hjärta Kärl och Neuro, N341 ME Kardiologi

Söker du en ny utmaning där du ges möjlighet att arbeta med avancerade och varierande arbetsuppgifter? Nu söker vi på Tema Hjärta Kärl en sjuksköterska till vår Pacemakerverksamhet, kanske är det just dig vi söker!

Du erbjuds

I det nya Karolinska är vården organiserad i flöden inom vilket man tar hand om en eller flera diagnosgrupper. Vården bedrivs på ett värdebaserat sätt och utfallet av vården är särskilt intressant. Detta betyder att vi sätter patienten i centrum och noga följer upp effekten av de insatser vi gör.

Inom bradyflödet arbetar vi med pacemaker och defibrillatorbehandling av hjärtarytmier. Verksamheten inom flödet spänner från utredning av arytmier och inopererande av PM/ICD till uppföljning av PM/ICD behandling på mottagningen. Inom flödet sker den mest avancerade PM/ICD behandlingen inom regionen med vissa unika ingrepp, elektrodextraktioner och barn, samt andra högspecialiserade ingrepp som hjärtsviktspacing i stor omfattning. Vi har verksamhet både i Solna och Huddinge.
Vi har en hög forsknings- och utvecklingsverksamhet och detta utgör basen för en verksamhet i fronten av det nya inom devicebehandling av arytmier och hjärtsvikt.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Du kommer vara inblandad i samtliga delar av verksamheten med utgångspunkt i din egen kunskap och tidigare erfarenhet. Arbetsuppgifterna kan innebära assistans vid operation, egen mottagning efter kompetens samt administrativa arbetsuppgifter. I tjänsten ingår också två helgpass på någon av våra hjärtavdelningar per månad.

Samtliga sjuksköterskor inom sektionen har egna ansvarsområden. Möjlighet att bedriva egna eller delta i forskningsprojekt finns också.

Efter kvalifikationer och intresse har alla inom gruppen specifika ansvarsområden. (Kanske kan skrivas ihop med meningen över?)

Att utveckla egna kompetenser inom arytmi och pacemaker området samt bidra till den allmänna (Saknas ord)

Vi söker dig som 

  • arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
  • tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
  • har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.
  • gör korrekta prioriteringar och väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden. Du fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter samt visar omdöme under tidspress.
  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande

  • Erfarenhet av hjärtsjukvård och pacemaker/operationsverksamhet

Om rekryteringsprocessen

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde efter överenskommelse
Löneform 35000-45000
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2397
Kontakt
  • Fredrik Gadler, 0705801594
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
  • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2024-04-29
Sista ansökningsdag 2024-05-20

Tillbaka till lediga jobb