Beroendecentrum Stockholm, Avdelning 54

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en universitetsklinik som bedriver forskning och utbildning.

Vi söker nu en sjuksköterska till avdelning 54 vid St Görans sjukhus. Avdelning 54 tillhör Beroendecentrum Stockholms sektion för akut- och heldygnsvård och är en specialiserad slutenvårdsavdelning som tar emot patienter för avgiftning och behandling av psykiatriska och somatiska tillstånd i samband med beroende av alkohol, narkotika och läkemedel. Avdelningen har 20 vårdplatser och vi vårdar även patienter enligt LPT och LVM.

Vi arbetar tillsammans i vårdlag bestående av sjuksköterskor, skötare och läkare. Avdelningen är också en klinisk utbildningsavdelning, KUA, där vi tar emot skötarelever, sjuksköterskestudenter, medicinkandidater och sjuksköterskor under specialistutbildning. Är du utbildad sjuksköterska med intresse för beroendevård och söker efter ett varierat arbete som innefattar både psykiatrisk och somatisk vård så kan du vara den vi söker!

Erbjudande
Vi erbjuder dig ett spännande och meningsfullt arbete. Inom Beroendecentrum Stockholm ger vi dig stora möjligheter att utvecklas i din profession. Vi jobbar utifrån kompetensmodeller för sjuksköterskor och säkerställer att du får de utbildningar som du behöver för att utvecklas i din roll. För oss är det också viktigt att våra medarbetare har en arbetsplats där man trivs och mår bra. Bland annat erbjuder vi friskvårdstimme, 5000 kronor i friskvårdsbidrag och fri sjukvård i öppenvård. Läs mer om våra förmåner på vår hemsida: Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (beroendecentrum.se)
För oss är det viktigt att lära av varandra och hitta bra arbetsformer för att på bästa sätt kunna möta dem som behöver vår hjälp. Vi uppskattar att människor är olika och ger dig möjlighet att utveckla dina egna intresseområden i ditt jobb inom ramen för verksamheten.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss har du ett mycket varierat och stimulerande arbete där eget ansvar varvas med kollegialt samarbete. Du ansvarar för att planera, genomföra, leda och dokumentera omvårdnaden kring våra patienter. Du bidrar även till deras sociala planering och är en viktig del för att skapa en bra vårdkedja tillsammans med andra aktörer. Du kommer även att handleda blivande sjuksköterskor som gör sin praktik hos oss samt leda teamarbete med övriga kollegor på avdelningen.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid. Dag/kväll 38,15 tim/vecka. Vi arbetar två helger av fem. Provanställning kan komma att tillämpas.

Du är en flexibel och nyfiken person som gillar att arbeta i team!
Vi söker dig med ett stort intresse för beroendevård. Våra patienter befinner sig ofta i svåra situationer. Att kunna se människan bakom beroendet och alltid ge varje patient ett gott bemötande är av yttersta vikt. Vi ser även att du är en lösningsfokuserad person med ett pragmatiskt förhållningssätt. Du är prestigelös och trivs med att arbeta tillsammans i ett team. För att arbeta som sjuksköterska hos oss är det även viktigt att du kan hantera akuta situationer.

Övrigt
Urval och intervjuer genomförs löpande.
Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt utdrag ur misstanke- och belastningsregistret inför nyanställning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2351
Kontakt
  • Azmina Bennström, 08-12345917
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb