Nyfiken på ett nytt självständigt jobb? Tycker du om att jobba med urologi? Är du en erfaren legitimerad sjuksköterska som vill eller har arbetat med urologiska patienter, du kanske t o m har en kontaktsjuksköterskeutbildning? Då är du den vi söker till vår fina KOU-mottagning på Södertälje sjukhus.

Du får ingå i vårt urologteam med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor i teamet finns vår sektionsledare och uroterapeut som kommer att vara en bra mentor. Du får en individuell inskolning. Arbetstiden är dagtid men vi ställer oss positiva rotation till nån av våra avdelningar om så önskas. Du får tillgång till vårat gym på sjukhuset och vi har ett friskvårdsbidrag på 5000 kr/år.

På urologmottagningen jobbar vi med benigna och maligna sjukdomar i urinvägarna. Vi erbjuder dig ett utvecklande jobb i vår urologsektion som uroligisjuksköterska. Har du ingen kontaktsjuksköterskeutbildning kan vi erbjuda en. 

Sjuksköterska inom urologi till KOU-mottagningen Södertälje sjukhus:  

Vi på KOU-mottagningen söker en sjuksköterska/kontaktsjuksköterska till urologmottagningen. Våra huvudsakliga områden är patienter med sjukdomar i urinvägarna. 

Du kommer att vara ansvarig för våra urologpatienter med benigna och maligna diagnoser. Du arbetar både men fysiska kontakter och telefonkontakter med patienterna genom TeleQ och egen mottagning där du bokar in dina patienter. Du kan också komma att assistera läkarna vid olika undersökningar. Du bokar nybesök, tolk, sjukresor, röntgenundersökningar, deltar på MDK, multidisciplinära konferenser med andra sjukhus. Ansvara för SVF patienter och registrera i INCA 

I dina arbetsuppgifter ingår även att delta på APT och andra möten, vi ser gärna att du vill vara med i utvecklingsprojekt för att utveckla mottagningen.

Dina personliga egenskaper:  

  • Är trygg, stabil och självgående. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det
    personliga och professionella. Förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.
  • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är flexibel. Kan snabbt ändra ditt
    förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar.
  • Är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
  • Har bra samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • Har lätt för muntlig kommunikation

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och att du ska passa in i arbetsgruppen. 

Dina kvalifikationer: 

Du är legitimerad sjuksköterska sedan minst tre år tillbaka. Du har arbetat med urologiska patienter.

Kontaktsjuksköterskeutbildning är meriterande. 

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning. Arbetstiderna är dagtid under måndagar-fredagar.

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstidens gång. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2022
Kontakt
  • Victoria Braven, 0812325139
Publicerat 2024-03-26
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb