Tio anledningar till att du ska arbeta som anestesisjuksköterska på Öron Näsa hals operation Danderyd sjukhus:

 1. Kunskaper inom barnanestesi vilket ger dig stora utvecklingsmöjligheter som anestesisjuksköterska oavsett vart du befinner dig i din karriär.
 2. Stort fokus på arbetsmiljö och inflytande
 3. En personlig introduktion anpassad efter dina tidigare erfarenheter.
 4. Enbart dagtidstjänstgöring med ledighet alla helger och röda dagar.
 5. Individuell schemaplanering där stor hänsyn tas till dina specifika behov.
 6. Vi satsar mycket på kompetensutveckling med flera studiedagar per år, samt möjlighet att åka på externa utbildningar och kurser.
 7. Generöst friskvårdbidrag samt tillgång till träningslokal/gym på sjukhusområdet.
 8. Ett tätt samarbete med närvarande chef och arbetsledare.
 9. Stora möjligheter till att driva förbättringsarbeten på enheten.
 10. Goda kommunikationer med buss och tunnelbana i nära anslutning till sjukhuset samt möjlighet att hyra personalbostad i upp till ett år.

 

Om oss

Danderyds sjukhus öppnade en ny operationsenhet tillsammans med Karolinska Sjukhuset hösten 2020 med stort fokus på utbildning. ÖNH operation består av 3 operations salar, pre- och postoperativ avdelning Vi bygger framtidens vårdenhet med ett starkt patient- och teamfokus. Enheten bedriver dagkirurgi inom basal och specialiserad ÖNH. Patientunderlaget är till stor del barn men även vuxna.

 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har specialistexamen inom anestesisjukvård med minst 2 års erfarenhet inom yrket. Du har tidigare erfarenhet av ett dagkirurgiskt flöde samt gärna erfarenhet av arbete på motsvarande enhet. Erfarenhet inom barnanestesi är meriterande.

Språkkunskaper i svenska är ett krav.

Du är en utåtriktad och initiativtagande person med god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du trivs med ett omväxlande arbetstempo, du är lugn och stabil samt ser vikten av god samverkan med kollegor. Du representerar verksamheten proffsigt i alla lägen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vårt motto är att såväl patienter som medarbetare ska känna att de är i trygga och säkra händer. Det har lett till att sjukhuset är en attraktiv arbetsplats med stolta medarbetare. Väcker detta din nyfikenhet - besök oss gärna på Instagram: @danderyd_aneiva samt www.ds.se

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2004
Kontakt
 • Carl Jonas Solheim Persson, 08-12359983
Facklig företrädare
 • Vårdförbundets fackliga expedition, 08-12356159
Publicerat 2024-03-22
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb