På Endoskopicentrum Danderyds Sjukhus arbetar idag två specialistutbildade sjuksköterskor inom endoskopi, kirurger, gastroenterologer och 16 assisterande sjuksköterskor. Med ökad efterfrågan hos oss söker vi nu ytterligare en endoskoperande sjuksköterska. Under 2025 kommer vi flytta till nybyggda lokaler på sjukhuset.

 

Vårt anställningserbjudande

Som endoskoperande sjuksköterska hos oss på Endoskopicentrum blir du del i ett kunnigt och sammansvetsat gäng med mycket glädje, öppenhet och nyfikenhet.  Vi har ett nära samarbete med anestesikliniken, centraloperation och övriga avdelningar på sjukhuset.  Vi värnar om att säkerställa en trygg miljö för både patienter och medarbetare och erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. 

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning
På Endoskopicentrum gör vi både elektiva och akuta undersökningar och avancerade terapier. Som endoskoperande sjuksköterska har du pass där du gör egna bedömningar och fattar beslut om provtagning eller terapi. Du har en viktig roll i teamet som tillsammans ansvarar för ett säkert omhändertagande av patienten, det finns ett tätt samarbete med kirurger och gastroenterologer på enheten. 

 

Kvalifikationer

Specialistsjuksköterska inom endoskopi med några års erfarenhet. Vi ser gärna att du är van vid att bedöma polyper, inflammatoriska/infektiösa tillstånd. Dokumentation av CIR, ADR och erfarenhet av CRC-screening är meriterande. 

 

Personliga egenskaper

Vår verksamhet präglas av högt tempo och snabba omställningar. Du behöver vara flexibel, ödmjuk och ha god samarbetsförmåga. Du är engagerad och vill utvecklas inom avancerad endoskopi. Du trivs med att arbeta i team och är lyhörd för patientens upplevelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v.
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1942
Kontakt
  • Christina Jerand, 08-12358922
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-04-05
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb