S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Klinik 1, kontaktlinsmottagningen klinik 1

Vi söker dig som är utbildad kontaktlinsassistrent eller optikerassistens med kontaktlinserfarenhet. Vi erbjuder en arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter och lärande tillsammans med kollegor som har ögat i fokus.

 

Om oss

Kontaktlinsmottagningen på S:t Eriks Ögonsjukhus tillhör det medicinska verksamhetsområdet som har fem sektioner där kontaklinsmottagningen ingår i korneasektionen. Övriga sektioner på mottagningen är katarakt, glaukom, neurooftalmologi och ögonplastik.

Kontaktlinsmottagningen tar emot patienter från hela Sverige samt Åland och tillpassar medicinska kontaktlinser enligt uppsatta kriterier.

S:t Eriks Ögonsjukhus finns i nybyggda och moderna lokaler i Hagastaden.

 

Om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår självständig patientmottagning med hanteringsträningar av medicinska kontaktlinser och bandagelinsbyten. Du hjälper även patienter från korneamottagningen. I arbetet ingår telefontid med bland annat rådgivning och bokning. Du hanterar ärenden på 1177. Du beställer kontaktlinser och kontrollerar alla beställda linser innan de skickas vidare till patienter samt hanterar reklamationer. Du håller ordning på kontaktlinslagret genom bland annat att beställa linsvätskor och andra förbrukningsartiklar.

Många av mottagningens patienter ser mycket dåligt utan sina kontaktlinser och hanteringsträningarna kräver att du har stort tålamod. Att arbeta på kontaktlinsmottagningen kräver stor produktkunskap och fortlöpande dialog med leverantörer. Du får en individuellt anpassad inskolning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kontaktlinsassistent eller optikerassitent med kontatklinserfarenhet.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är självständig och ansvarstagande med gott om tålamod och positivitet.

 

Villkor

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning. Provanställning i sex månader kan bli aktuellt. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar registerkontroll innan anställning för denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1664
Kontakt
  • Irene Johansson, 08-12323245
Publicerat 2024-03-27
Sista ansökningsdag 2024-04-24

Tillbaka till lediga jobb