Trivs du att arbeta med en spännande patientgrupp men är samtidigt nyfiken på att få kombinera det med forskning? Då är denna tjänst något för dig!
Nu söker vi personer som är intresserade av infektionssjukvård och samtidigt bidra till framtidens infektionssjukvård.  

 

Vårt anställningserbjudande

  • En tillsvidaretjänst på heltid som sjuksköterska där det ingår forskningsarbete på 25% och 75% kliniskt vårdarbete.

  • Du får arbeta kliniskt med våra patienter i kombination med administrativ tid då du samarbetar med forskande läkare på kliniken.

  • Som forskningssjuksköterska på 25 % är du delaktig i en eller flera av klinikens pågående spännande forskningsstudier.

  • Du får jobba på en klinik som kännetecknas av ett gott arbetsklimat, samarbete, högt arbetstempo och tydliga riktlinjer och rutiner. 

  • Oavsett om du har tidigare erfarenhet eller inte som sjuksköterska från andra områden, är infektion nästa steg i din karriär. Hos oss har du möjlighet att utvecklas i din roll, vi satsar på kompetensutveckling och utgår från en kompetensstege med tydliga karriärvägar.

  • Vi lägger stort fokus på utbildning för personalen, infektionsspecifika utbildningsdagar samt utbildningar inom sårvård för att nämna några exempel.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på infektionskliniken har du varierande arbetsuppgifter som i forskningsarbetet på 25% kan komma att inkludera allt ifrån inkludering av forskningspersoner, inhämtning och registrering av data, enklare laborativa uppgifter som centrifugering av prover, telefonuppföljningar mm. Arbetet utförs i nära samarbete med studieansvarig läkare. I övrigt är det vårdarbete med spännande diagnoser som t ex sepsis, endokardit, meningit, hepatit och pneumoni samt oklara feberutredningar.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har jobbat som sjuksköterska något/några år, har en specialistutbildning i infektionssjukvård och/eller tidigare erfarenhet av arbete med forskning och har utbildning i Good Clinical Practice (GCP).

Möjlighet finns för vidareutbildning inom området.  

 

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som är trygg i dig själv, har god samarbetsförmåga och gillar en utmanade och omväxlande roll. Ditt arbete genomsyras av god kvalitet och du arbetar engagerat och självständigt i team mot uppsatta må och följer tidsplaner. Som person är du självgående och arbetar enskilt utan problem och värdesätter samarbete med kollegor och patienter. Det är viktigt att du har förmåga att skapa goda relationer, är serviceinriktad och kommunikativ samt har ett professionellt förhållningssätt.

Vi som jobbar här vill att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag - tillsammans.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Forskningstiden omfattar ca 25 % och är tidsbestämd på för närvarande 1,5 år. Möjlighet till förlängning finns. Övrig tid arbetar du kliniskt på våra infektionsavdelningar. 

Veckoarbetstid 38,25 tim/v

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 38:15h/v
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7381
Kontakt
  • Jenny Siggelin, 08-12357226
  • Louise Stam, 08-12355394
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, via DS växel, 08-12357070
Publicerat 2024-04-16
Sista ansökningsdag 2024-05-07

Tillbaka till lediga jobb