Södersjukhuset AB, Administration, HR-avdelningen, Resursteam

Vi söker nu dig som vill arbeta som bemanningssjuksköterska men med tryggheten och fördelarna i en tillsvidareanställning. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete med hela sjukhuset som arbetsplats. Resursteamet är vår egen bemanningsavdelning där du roterar mellan olika avdelningar, vilket ger dig en oerhört bred kompetens och stor personlig utveckling.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna utgår i grunden från din kompetens och din placering varierar utifrån verksamhetens behov. Arbetet är omväxlande och ställer krav på att du är flexibel och har lätt att ställa om och anpassa ditt arbetssätt eftersom du roterar på sjukhusets olika avdelningar. Det är viktigt att du har förmågan att förena självständigt arbete med en god förmåga att samarbeta.  Du får en individuell introduktionsplan som är framtagen utifrån dina kompetenser och blir en del av ett professionellt arbetsteam. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Veckoarbetstid på 38:15.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i dig själv och din yrkesroll och som vill dela med dig av din kompetens. 

  • Utbildad sjuksköterska
  • Legitimation 
  • Flytande i svenska i tal och skrift
  • Minst 5 års erfarenhet från akutsjukvård

Erbjudande

Inom ramen för individuell schemaplanering ISP möjlighet att påverka dina arbetstider. Som anställd inom bemanningen erbjuds man utöver sin grundlön även ett rotationstillägg. Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.
Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta angiven kontaktperson i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att jobba inom Region Stockholm

Hör vad våra medarbetare tycker!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7169
Kontakt
  • Bo Svärd, 070-7362991
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Centra Söder, Tel:070-4843310
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2025-01-15
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb