VÄLKOMMEN till Tullinge vårdcentral, vi är ett trivsamt gäng som ser fram emot en ny kollega. Vårdcentralen är belägen 5 minuter från Huddinge sjukhus med bil eller 15 minuter med pendeltåg från Stockholm södra. Vårdcentralens uppdrag omfattar alla delar i en väl fungerande primärvård för en befolkning på cirka 19 000 invånare. Tullinge är ett område som ständigt växer och utvecklas.

Vi söker nu en Astma/KOL sjuksköterska till vår mottagning!

Tullinge vårdcentral är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som tillhör Region Stockholm. Som medarbetare inom SLSO har du förmåner så som friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, fri sjukvård, tjänstepension, möjlighet till löneväxling och försäkringar. Den stora organisationen skapar utvecklings- och karriärmöjligheter samtidigt som den mindre arbetsplatsen ger dig chans att tillsammans med kollegor forma ert arbetssätt och arbeta med verksamhetsutveckling.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du driver en Astma/KOL mottagning tillsammans med en av våra sjuksköterskor och även i samarbete med våra patientansvariga läkare. Du kommer även utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral som planerade och oplanerade besök på mottagningen samt telefonrådgivning.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med relevant utbildning/erfarenhet inom Astam/KOL. Du bör också ha god datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare. Det är meriterande om du har erfarenhet från primärvården.

Som person är du noggrann, driven och har god organisationsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av patienter och kollegor är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med start enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Övrig information:

Våra öppettider är vardagar klockan 07-17, schema kommer vi tillsammans överens om när anställning är aktuell.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tullinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6802
Kontakt
  • Tina Eriksson, Enhetschef, 0705662528
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, 08-12340493
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-06

Tillbaka till lediga jobb