Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? Gillar du att arbeta i en verksamhet i förändring? BUP Heldygnsvård Enhet 2 är mitt uppe i en omställning för att bli en enhet som arbetar med nationell högspecialiserad vård (NHV) för självskadande patienter. Vi söker nu en erfaren medicinsk sekreterare för en visstidsanställning året ut.

BUP Stockholms sektion Heldygnsvård är Sveriges största heldygnsvårdverksamhet inom barn- och ungdomspsykiatri. Sektionen består av tre enheter som bedriver heldygnsvård, en akutmottagning, samt en konsultenhet som ger psykiatrisk vård till patienter som vårdas på barnmedicinsk klinik. Merparten av enheterna ligger på Södermalm, med utsikt mot Årstaviken, och en enhet finns på St Görans sjukhusområde på Kungsholmen.

Heldygnsvårdsenheterna tillhandahåller vård till barn och ungdomar med komplicerade psykiatriska sjukdomar och tillstånd såsom psykoser, depressioner, ätstörningar, trauma m m, ibland i kombination med t ex sociala svårigheter eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vården bedrivs enligt både HSL och LPT.

Arbetsuppgifter

Du har ett nära samarbete med såväl läkare som chefer. I dina arbetsuppgifter ingår journalskrivning och hantering av dokument i journalsystemet Take Care, LPT-dokumentationskontroll och hantering av ärenden i Förvaltningsrätten, patientregistrering i Pastill, fakturahantering i Raindance, samt övrigt administrativt chefs-, personal- och läkarstöd.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha examen från utbildning till medicinsk sekreterare och erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom sluten psykiatrisk heldygnsvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av heldygnsvård av barn och ungdomar. Du behöver vara van vid att arbeta nära chefer, inte bara läkare, samt ha erfarenhet av förändringsarbete.

Personliga egenskaper

Som person är du serviceinriktad och har en mycket god samarbetsförmåga. Du behöver också vara flexibel och självgående. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor som vill göra ett gott arbete för patienterna, och samtidigt ha roligt tillsammans på jobbet! BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, möjlighet till löneväxling och tjänstepension. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Övrig information

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

BUP Heldygnsvård är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4848
Kontakt
  • Ida Frantzis, enhetschef, 070-2343502
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb