SÖS Kvinnosjukvård och förlossning, Specialistmödravård/Ultraljud

VEC till Specialistmödravård/ultraljudsmottagningen sökes! Vi har ett spännande och utvecklande arbete för dig!

Södersjukhuset AB, Kvinnosjukvård och förlossning, Specmödravård/Ultraljud

Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även en av Sveriges största förlossningskliniker med omkring 6300 förlossningar senaste året. Södersjukhuset har cirka 4800 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 130 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss på Södersjukhuset är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

På BB SSÖS arbetar vi evidensbaserat för en trygg, säker och personcentrerad vård med den blivande och nyblivna familjen i fokus. Vi värnar om det friska i födande och föräldraskap, såväl i det normala förloppet som i det komplicerade. Nu söker vi dig som är kommunikativ och relationsskapande och trivs med att arbeta i team samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt. Som person är du lyhörd och drivande och tar tillvara dina medarbetares olika kompetenser. Nytänkande, arbetsglädje och att sprida positiv energi är viktiga egenskaper nu när BBSÖS bygger vidare mot framtidens förlossningsvård. Specialistmödravård och ultraljudsmottagningen är belägen i gemensamma lokaler och har ett nära samarbete med varandra och övriga kliniken.

BBSÖS Specialistmödravård

Specialistmödravården består av flera delar; akut/subakut mottagning, planerad läkarmottagning, planerad barnmorskemottagning och samtalsmottagning. Här arbetar läkare, barnmorskor och undersköterskor i team runt den gravida och hennes partner.

BBSÖS Ultraljudsmottagning

På ultraljudsmottagningen arbetar barnmorskor och läkare som är specialutbildade inom ultraljudsdiagnostik. Förutom ultraljudsundersökningar under graviditeten utför vi även fostervattenprov, moderkaksprov och NIPT. Du blir närmaste chef för ca 25 medarbetare; barnmorskor och undersköterskor. I ett nära samarbete med medicinskt ansvariga läkare och avdelningens enhetsledare leder och utvecklar du arbetet på avdelningen. Du blir underställd vårdchef och ingår i verksamhetsområdets forum obstetrik. Forum obstetrik är obstetrikens ledningsgrupp och där ingår samtliga chefer inom obstetriken, ledningsansvariga läkare och leds av sektionschef och vårdchef. På kliniken finns stödfunktioner med bl.a. verksamhetsutvecklare, controller, HR-partner, och bemanningsassistenter.

Dina kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet av ledarskap är ett krav. Är du leg. barnmorska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård med erfarenhet av Specialistmödravård och eller ultraljud är det meriterande.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltidstjänstgöring dagtid. Tillträde efter överenskommelse. Södersjukhuset tillämpar tidsbegränsat förordnande för chefer med en tillsvidareanställning som barnmorska. Som nyanställd chef kommer du att genomgå Södersjukhusets interna chefsutbildningsprogram.

Information av tjänsten lämnas av: Ann Gräsberg, Vårdchef Obstetrik  08-12362917

Fackliga företrädare: Vårdförbundet Centra Söder tel: 070-484 33 10

Övrigt:

Vi kan komma att kalla till intervju under ansökningstiden. Innan anställning görs registerkontroll enligt Södersjukhusets riktlinje.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4833
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb