Välkommen som ny kollega på Tullinge BVC!

Tullinge vårdcentral och BVC är belägen 5 minuter från Huddinge sjukhus med bil, eller  ca 15 minuter med pendeltåg från Stockholm Södra. Vårdcentralen ligger nära pendeltåg och bussar. Området består av en blandad befolkning med alltifrån små barn till en äldre generation. Tullinge vårdcentral är en välfungerande arbetsplats där vi arbetar med att ständigt fortsätta förbättra oss. Vi skapar tillsammans vår arbetsplats och vi har patientens fokus i alla lägen. Vi söker nu en barnsjuksköterska eller distriktssköterska till BVC.

Vår ambition är att erbjuda invånarna god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Tullinge vårdcentral är en verksamhet inom primärvården i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO).

Hos oss arbetar BVC-sköterskor tillsammans med läkare från vårdcentralen. Vi har en öppen dialog och nära till teamarbete i all patientkontakt. Vi har även regelbunden konsultation med barnläkare, psykologenhet för barn 0-5 år, samt tandhygienist som informerar föräldrar. 

Som anställd hos oss finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. En trevlig arbetsplats och stimulerande arbetsmiljö. Vi tillämpar flexibla arbetstider som ger dig möjlighet att inom givna ramar påverka dina arbetstider.
SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

Tullinge vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. Läs mer om oss på www.slso.sll.se.

Tullinge BVC ingår i en Familjecentral och vi delar lokaler med Barnmorskemottagning, Öppen Förskola, kommunens Föräldrastöd samt logopeder. Vi ser gärna att du är intresserad av att engagera dig i utvecklandet av vårt samarbete som Familjecentral. 

Arbetsuppgifter
Du arbetar självständigt med bland annat hälsoundersökningar, hembesök, rådgivning, vaccinationer - allt i enlighet med barnhälsovårdens basprogram och riktlinjer. Du kommer att arbeta tillsammans med andra BVC-sköterskor och erbjudas kompetensutveckling via Barnhälsovårdens nätverksträffar.

På Tullinge BVC är vi 4 sköterskor och i nuläget ca 1600 inskrivna barn. 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård eller barn och ungdom. Du ska också ha god datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare.

Personliga egenskaper
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga. Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten på vårdcentralen och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Anställningsform
Tillsvidareanställning 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.   

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Tullinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4781
Kontakt
  • Åsa Ahlbeck, 08-12342439
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, ulrika.sundbye@regionstockholm.se,08-12340490
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Tillbaka till lediga jobb