Folktandvården Stockholm

Behöver du en utmaning? vårt uppdrag i Folktandvården Stockholm är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Då har du hittat rätt!

Nu söker vi en erfaren tandläkare till vår klinik i Boo, sök jobbet och bli en av oss!

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken i Boo ligger i Orminge centrum, ca 20 minuter med direktbuss från Slussen. Vi är ca 20 kollegor som trivs bra ihop och hjälper varandra med stort som smått. Här finns gott om patienter och vi arbetar med både barn och vuxna med varierat vårdbehov. Kliniken kännetecknas av en god arbetsmiljö, engagerade och trevliga medarbetare med bred kompetens och har tillgång till senaste tekniken.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med några års erfarenhet inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du skapar förtroende och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Hos Folktandvården Stockholm finns det möjligheter till:

  • Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg.
  • Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode.
  • Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef, nischtandläkare, odontologisk samordnare.
  • Nära samarbete med våra kollegor på Eastmaninstitutet.
  • Karriär inom samtliga odontologiska ämnesområden. 

Anställning
Välkommen med din ansökan senast 26 juni 2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen bifoga en kopia av din legitimation med ditt cv.  

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta klinikchef: Fady Shamany, 08-123 160 40 eller arbetsledare: Yvonne Delebeck, 08-123 159 70.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Boo
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4730
Kontakt
  • Fady Shamany, 08-12316830
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, TT, 070-0038056
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-26

Tillbaka till lediga jobb