Psykiatri Södra Stockholm, Psykiatrisk jourmottagning Rosenlund

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

Om Psykiatrisk Jourmottagning Rosenlund

Vi erbjuder psykiatrisk bedömning och rådgivning till alla medborgare som vänder sig till Psykiatri Södra Stockholm, året om kl. 8-22. Enheten består av ca 25 medarbetare av olika yrkeskategorier; läkare, sjuksköterskor, mentalskötare och medicinsk sekreterare. Arbetsplatsen är belägen på Södermalm.


Ditt arbete som timvikarie
Vi söker flera behandlare som kan arbeta från mitten av juli och under augusti. I arbetet ingår att bemanna jourtelefon med bedömning, stöd, rådgivning och vägledning. Du kommer att tillsammans med läkare samt medverka vid akuta mobila insatser. Dokumentation sker i journalsystemet Take Care.

Våra förväntningar på dig

Du är sjuksköterska, undersköterska eller psykolog. Vi är lika intresserade av dig som är senior medarbetare som dig som arbetar sporadiskt eller är student på psykologprogrammet. Erfarenhet av psykiatriskt arbete i öppenvård är dock ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Körkort är önskvärt.

Vad kan vi erbjuda dig?
Timanställning. Fortsatt arbete som timanställd efter sommaren.  Vi erbjuder rätt person att arbeta på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling både på individuell nivå och gruppnivå. Arbetet erbjuder en variation av arbetsuppgifter och möten med olika diagnosgrupper och vårdgrannar. 

Arbetsplatsen är belägen på Södermalm.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Kliniken tillämpar SLSO’s riktlinjer för registerkontroll mot belastnings- och misstankeregistret.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4650
Kontakt
  • Christina Lindqvist, 08-12341497
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490
  • Nurgül Dinler, Kommunal, 08-12340499
  • Janne Virtanen, För SACO , 08-12347529
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb