S:t Eriks Ögonsjukhus AB

Är du nyfiken på ögon och vill utvecklas i din yrkesroll? Till retinamottagningen söker vi dig som är ögonsjuksköterska eller sjuksköterska med intresse för ögonsjukvård.

Om oss

Vi erbjuder dig ett varierande och intressant arbete på vår mottagning. På retinamottagningen undersöker och behandlar vi patienter med sjukdomar i ögats bakre segment, till exempel olika sjukdomar i näthinnan eller förändringar vid diabetes och åldersförändringar i gula fläcken.

Vi har flera förändringar i arbetsgruppen på grund av vidareutbildningar och söker därför nya medarbetare.  

Om tjänsten

Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter i en arbetsmiljö med tekniska inslag. I arbetet ingår bland annat förberedelse inför läkarbesök, ögonbottenfotografering, att assistera vid injektioner och telefonrådgivning. 

Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling, bland annat satsar vi på att vidareutbilda sjuksköterskor till ögonsjuksköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad ögonsjuksköterska eller sjuksköterska. Du bör ha minst två års erfarenhet av arbete inom din yrkeskategori. Har du erfarenhet av ögonsjukvård eller arbete på ögonmottagning är det meriterande.

Personliga egenskaper

Du har god samarbetsförmåga och känsla för teamarbete men du är också bra på att arbeta självständigt. Som person är du noggrann, ansvarstagande och trygg i din yrkesroll. Du tycker det är kul att vara med i vårt utvecklingsarbete på mottagningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag samt en kväll och en helg var femte vecka på ögonakuten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning i sex månader kan bli aktuellt. Tillträde efter överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande. 

Vi tillämpar registerkontroll innan anställning för denna tjänst. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4365
Kontakt
  • Lena Kroon, 08-12323516
  • Christina Landén, 08-12323503
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-10

Tillbaka till lediga jobb