Tiohundra

Vill du vara med och skapa framtidens äldreboende? Vi ser fram emot att få några nya sjuksköterskekollegor till vårt kompetenta och erfarna gäng - välkommen!

Om tjänsten

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående. Hos oss värnar vi om vår goda kamratanda, trevliga stämning och arbetsmiljö. Vi erbjuder mentor den första tiden som anställd hos oss.

Tjänstgöringsgrad och schemaläggningen kommer vi tillsammans överens om. Till största delen består arbetspassen av dagtid måndag till fredag. Helgpass sker var 6:e helg.

I tjänsten ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med inriktning på omvårdnad och demens. Hos oss ingår det även att handleda medarbetarna i olika omvårdnadsfrågor, ge telefonrådgivning samt delegera. Vi använder ett digitalt signeringssystem för delegerad omvårdnadspersonal. Du är en viktig del i vårt arbete med personcentrerad omvårdnad, BPSD och palliativ vård genom NVP.  

Tiohundra är mån om dig som medarbetare, vi vill att du ska trivas och må bra hos oss. Vi erbjuder våra medarbetare flera förmåner. Exempelvis:

- Sign-on bonus på totalt 20 000 kr (10 000 kr när avtal skrivs på och 10 000 kr efter ett års anställning). Gäller för dig som skriver på avtal om månadsanställning med minst 75% sysselsättningsgrad innan den 30 april 2023. Det är även ett villkor att du i nuläget inte jobbar i Tiohundra eller Region Stockholm.
- Friskvårdsbidrag på 5000kr.
- 6 % av månadslönen till din tjänstepension.
- Partiell föräldraledighet upp till barnet är 12 år.

Här kan du läsa mer om våra förmåner!

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du vill vara med och utveckla vårdkvalitén och höja patientsäkerheten på våra särskilda boenden. Du värnar om våra äldre och arbetet inom äldreomsorg. Du gillar att arbeta självständigt, göra bedömningar och ta egna beslut. Du gillar också när det är omväxlande i dina arbetsuppgifter.

Du ska ha körkort för manuell växellåda samt körvana. Erfarenhet av äldrevård är meriterande. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Välkommen till Eneberg. Vi ligger centralt i Norrtälje och har 72 stycken lägenheter med bemanning dygnet runt, året runt. Vår målsättning är att skapa ett boende som vi själva skulle välja att bo på. Vi har glädjen att många av våra boende är med oss under lång tid vilket ger oss många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående.

Hos oss kommer du till en arbetsgrupp med erfarna och duktiga undersköterskor som har ett nära samarbete ihop med sjuksköterskorna. De har hög kompetens och hjälper till att avlasta dig så att du kan fokusera på de uppgifter som kräver sjuksköterskelegitimation. 

Inom Tiohundra har vi 9 äldreboenden med demens- och omvårdnadsplatser. Några av våra boenden har även korttidsplatser. Viktigt för oss är arbetet med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad vilket underlättas av att bolaget innehåller både äldrevård och akutvård. Gemensamt för alla våra boenden är att de drivs med engagemang och värme.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Norrtälje stad
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4333
Kontakt
  • Ulrika Karlsson, Verksamhetschef, 08-12326745
  • Eva Tapio, Enhetschef, 08-12327423
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel., 0176-10100
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb