Tiohundra

Vill du vara med och skapa framtidens äldreboende? Välkommen att bli en i vårt gäng inom vård- och omsorg på Tiohundra!

Om tjänsten

Tjänsten passar för dig som söker ett varierande och stimulerande arbete nattetid. Vi har roligt ihop och ser nu fram emot att få en ny kollega. 

Nattetid är vi två sjuksköterskor i tjänst. Som sjuksköterska på natten arbetar du på alla våra boenden och har det basala hemsjukvårdsuppdraget nattetid. Vi utgår från Norrtälje, men har du önskemål om att utgå från någon annan av våra orter i kommunen så ordnar vi det.  

Ditt arbete består av individuella och självständiga bedömningar, telefonrådgivning och framför allt att vara ett stöd till omvårdnadspersonal i olika frågor.

Tiohundra är mån om dig som medarbetare, vi vill att du ska trivas och må bra hos oss. Vi erbjuder våra medarbetare flera förmåner. Exempelvis:

- Friskvårdsbidrag på 5000kr.
- Sign-on bonus på totalt 20 000 kr (10 000 kr när avtal skrivs på och 10 000 kr efter ett års anställning). Gäller för dig som skriver på avtal om månadsanställning med minst 75% sysselsättningsgrad innan den 31 augusti 2023. Det är även ett villkor att du i nuläget inte jobbar i Tiohundra eller Region Stockholm.
- 6 % av månadslönen till din tjänstepension.
- partiell föräldraledighet upp till barnet är 12 år.

Här kan du läsa mer om våra förmåner!

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.  Erfarenhet av äldrevård är meriterande. 

Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv person med ett öppet sinne. Som person har du en god samarbetsförmåga, samt förmåga att självständigt planera, prioritera och utföra ditt arbete. Du är en ödmjuk, lyhörd och engagerad person med ett bra bemötande.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Våra boenden är förlagda i centrala Norrtälje, Rimbo, Bergshamra, Blidö, Hallstavik och Älmsta. Vi bemannar dygnet runt och arbetar utifrån HSL. Gemensamt för våra äldreboende är att de drivs med öppenhet, engagemang och värme. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75% eller enligt överenskommelse
Ort Norrtälje kommun
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4241
Kontakt
  • Ulrika Karlsson, Verksamhetschef, 08-12326745
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel., 0176-10100
Publicerat 2023-05-05
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Tillbaka till lediga jobb