Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Inflammation och Åldrande

Är du en van ledare som är bäst på att bygga och utveckla team? Drivs du av att jobba i framkant och se människor utvecklas? Vill du vara med och göra skillnad på riktigt hos det sjätte främsta universitetssjukhuset i världen? Newsweeks ranking ”World´s Best Hospitals 2023”.

Vi erbjuder

ett stimulerande och intressant ledaruppdrag där du initialt får arbeta med att rekrytera fler medarbetare till ditt team och sedan arbeta aktivt med att leda arbetet med att skapa teamkänsla och ena gruppen.

Du arbetar nära, och rapporterar till, verksamhetschefen. I dialog med denne erbjuds chefstöd i form av bland annat en individuell utbildningsplan samt mentorskap, för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att bli framgångsrik i din chefstjänst. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som chef på Karolinska.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset för då även ta del av de förmåner vi erbjuder våra anställda, så som betald specialistutbildning och personalgym.

Om tjänsten

Som omvårdnadschef har du ett sammanhållet ansvar för vård, forskning och utbildning samt budget inom vårdytan. Vår vårdavdelning inom Lungdagvård och Lungmedicin i Huddinge bedriver avancerad vård inom lungmedicinska specialiteter.

Avdelningen består idag av tolv slutenvårdsplatser fördelat i två vårdteam som ska ökas till femton slutenvårdsplatser och tre vårdteam. I och med detta behöver fler medarbetare rekryteras. Genom ditt ledarskap stöttar du nya och befintliga medarbetarna i deras arbete och utvecklar verksamheten tillsammans med dem.

Vi söker

Du har ett tydligt och coachande ledarskap och trivs med att bygga, leda, stötta och inspirera ditt team till ständiga förbättringar. Du är en relationsbyggare som gillar att jobba aktivt med att skapa teamkänsla.

Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sina rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Du kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat samt kommunicerar på ett tydligt sätt. Du säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för berörda parter samt påminner och följer upp.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  •  Legitimerad sjuksköterska
  • Chefserfarenhet 

Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete på lungmedicinsk avdelning
  • Specialistsjuksköterska inom lungmedicin, medicin eller intensivvård 

Om rekryteringsprocessen

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest som båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Om du uppfyller tjänstens kvalifikationer kommer du att få en inbjudan till att utföra tester. Länken skickas normalt första dagen efter ansökningstidens slut och du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Om du har frågor kring testerna är du välkommen att kontakta rekryteringstest.karolinska@regionstockholm.se .

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4138
Kontakt
  • Stephen Knieling, 072-2542299
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
  • Vision, vision.karolinska@regionstockholm.se
  • SACO, saco.karolinska.karolinska@regionstockholm.se
  • Ledarna, ledarna.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-05-04
Sista ansökningsdag 2023-06-02

Tillbaka till lediga jobb