Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Cancer, ME Huvud- hals- lung- och hudcancer

Vi söker sjuksköterskor till vår avdelning för specialiserad canceromvårdnad. Om du är en engagerad sjuksköterska med en passion för canceromvårdnad, är du välkommen att söka till oss!

Vi erbjuder
Ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor där du dels får utvecklas i din sjuksköterskeroll samt vara en del i Tema Cancer.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder. 

Om tjänsten
På vårdavdelningen Huvud Hals och hudcancer, B10:17, vårdas patienter med Huvud, hals, lunga och hudcancer samt bröst-, endokrin och sarkom. De kirurgiska patienterna får pre- och postoperativ omvårdnad och de onkologiska patienterna vårdas för pågående onkologisk behandling och /eller tumörsjukdom.

Vi jobbar i team, där du som sjuksköterska leder ett vårdlag tillsammans 1 undersköterska. På avdelningen är det minst sex vårdlag och som sjuksköterska har du det övergripande ansvaret för patienten.

Arbetet är självständigt, vilket ställer krav på god organisationsförmåga och vilja att lägga upp ditt arbete på bästa sätt. Vården är högspecialiserad och det kräver att vi arbetar enligt evidensbaserade omvårdnadsriktlinjer vid omhändertagandet av våra patienter.

Vi söker
Du som söker till oss har en passion för att arbeta med cancerpatienter och som vill utvecklas inom området avancerad omvårdnad. För att vara kvalificerad för denna roll bör du ha en examen i sjuksköterska, och erfarenhet av att arbeta inom onkologisk omvårdnad är ett plus. Som en del av vårt team kommer du att ha en unik möjlighet att arbeta inom en integrerad vårdmodell och ge patienter den vård och det stöd de behöver under sin cancerbehandling. Vi vårdar patienter i dels ett onkologiskt spår dels via kirurgi.

Andra viktiga färdigheter som vi värdesätter för att arbeta här hos oss inom onkologisk omvårdnad inkluderar kommunikation med patienter, känslighet för psykologiska behov och hantering av komplexa behandlingsregimer.

Du kommer att arbeta i en högpresterande och teambaserad miljö där du kommer att ha möjlighet att lära dig och utvecklas i din karriär.

Kvalifikationskrav
Krav: Legitimerad sjuksköterska
Meriterande: Tidigare erfarenhet inom slutenvården och inom kirurgi och onkologi Specialistsjuksköterska inom relevant område.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
Personligt brev
CV
Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4096
Kontakt
  • Martina Rinman, 08-12393007
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-05-03
Sista ansökningsdag 2023-06-03

Tillbaka till lediga jobb