Södersjukhuset AB, Kirurgi, EKK-enheten

Vi är en pre- och postoperativ vårdavdelning med inriktning inom kärl- och allmänkirurgi. Vo Kirurgi har nästan 400 anställda och står inför en spännande förändringsresa där vi vill modernisera verksamheten med målet att bli den bästa arbetsplatsen med den bästa vården. Tillsammans. Vi erbjuder en attraktiv och utvecklande arbetsplats.

På Södersjukhuset har du möjlighet till friskvård i egna träningslokaler med gym, gruppaktiviteter, tillgång till sjukgymnast, hälsofrämjande friskvårdstimmar och friskvårdsbidrag.

Om Jobbet:

Vi söker en nattsjuksköterska till vårdavdelning 57 vars elektiva verksamhet har inriktning kärl men även andra allmänna kirurgiska ingrepp. Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan de olika yrkesgrupperna där vi har patienten i fokus. Avdelningen leds av coachande och närvarande omvårdnadsledare, enhetsledare och vårdenhetschef. För oss är det viktigt att man trivs på jobbet. Vi söker dig som har ett genuint intresse för kirurgi med stark lust att utvecklas och delge dina kunskaper för att tillsammans med oss kunna utveckla verksamheten. Vi tar vårt arbete på stort allvar och värdesätter en arbetsplats med ett positivt klimat.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har vana från akutsjukvård. Tidigare erfarenhet av kirurgisk vård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Anställning: Deltid 32:20 timmar/vecka. Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt:

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Skicka din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen till oss på Södersjukhuset!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%-85%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4039
Kontakt
  • Anne-Charlotte Brauer, Vårdenhetschef, 08-12362417
Facklig företrädare
  • Mariana Pimentel, Vårdförbundet, 0812361257
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb