Beroendecentrum Stockholm, Järva beroendemottagning

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en klinik som bedriver universitetssjukvård samt forskning och utbildning.

Arbetsplatsen
Mottagningen samverkar med socialtjänsten, psykiatrin och primärvården samt ingår i vårdkedja med beroendecentrums heldygnsvård och Maria Ungdom.

Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare på öppenvårdsmottagning. Receptionsarbete med kassafunktion och telefonservice. Journalskrivning i Take Care, remisshantering, fakturahantering och beställningar.   

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar där kollegialt samarbete är en central del av arbetet. Inom Beroendecentrum Stockholm finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi erbjuder olika förmåner som handledning och friskvård. Vårt friskvårsbidrag är 5000 sek/år.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Heltid 39,5 tim./vecka, dagtid måndag-fredag. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du behärskar svenska språket väl och har god kunskap i medicinsk terminologi samt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet av Take Care, liksom tidigare erfarenhet av receptionsarbete vid psykiatrisk öppenvårdsmottagning och beroendemottagning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är flexibel, stresstålig och strukturerad i ditt arbetssätt samt uppskattar lagarbete. Du bör även vara öppen för utveckling i arbete och kunna ta egna initiativ. För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs med rollen att vara "ansiktet utåt" på mottagningen och ge god service. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt registerkontroll vid nyanställning.

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3894
Kontakt
  • Lillemor Gerdin, Bitr. sektionschef , 08-12347081
  • Johan Westöö, Enhetschef, 08–123 47292
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2023-04-25
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tillbaka till lediga jobb