Stockholms läns sjukvårdsområde, Habilitering och Hälsa

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör verklig skillnad? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Safiren är en dygnet runt verksamhet för barn och vår verksamhet ligger i Vallentuna.

Om oss

Safirens målgrupp är för barn med omfattande funktionsnedsättningar och stora medicinska omvårdnadsbehov. Vi arbetar för att ge barnen goda förutsättningar för välmående och utveckling i en så hemlik miljö som möjligt. På Safiren tas hänsyn till de medicinska, pedagogiska, psykologiska och sociala aspekterna av funktionsnedsättningen liksom behovet av tekniska hjälpmedel.

Vi är en erfaren personalgrupp med hög kompetens. Barnens behov kan se olika ut men barnen som tillhör vår målgrupp har ofta spasticitet-, andnings- och nutritionssvårigheter. Barnen är ofta i behov av teknisk apparatur såsom nutritions- och andningshjälpmedel.

På Safiren arbetar en enhetschef, sjuksköterska, vårdare och undersköterskor. Vi erbjuder dig en gedigen introduktion och en trivsam arbetsplats.

Safiren är en verksamhet inom Habilitering & Hälsa Stockholms läns sjukvårdsområde som bedriver flertalet specialiserade enheter med särskild kompetens kring funktionsnedsättningar.

Om tjänsten

Anställningsuppgifter: Vikariat 50 %. Vi tillämpar ett 10-veckors schema med tjänstgöring kväll och helg. Arbetstid vardag är från kl.15:00. Tillträde 1 maj eller efter överenskommelse. Vikariatet varar till 2024-08-31.

Om dig: Vi söker dig som har erfarenhet av och/eller engagemang för vår målgrupp. Vi söker dig som är undersköterska eller har annan hälso- och sjukvårdsrelaterad utbildning. Det är också meriterande om du har erfarenhet med att jobba med personer som har flerfunktionsnedsättning. Viktigast för oss är ditt förhållningssätt till att möta behoven hos barnen i vår verksamhet. Du är initiativtagande, ansvarsfull och har en god samarbetsförmåga. Då mycket av vår information/dokumentation är skriftlig är det även ett krav att du har adekvata kunskaper i det svenska språket.

Vi söker även timvikarier till sommaren

Vi söker dig som har erfarenhet av och/eller engagemang för vår målgrupp. Din professionella bakgrund är av underordnad betydelse men vi ser det som en fördel om du är undersköterska eller har annan (avslutad eller pågående) hälso- och sjukvårdsrelaterad utbildning. Det är också meriterande om du har erfarenhet med att jobba med personer som har flerfunktionsnedsättning.

Viktigast för oss är ditt förhållningssätt till och förmåga att möta behoven hos våra boende. Det är viktigt med empatisk förmåga och förmåga att vara ödmjuk och lyhörd i mötet med barnet. Du är initiativtagande, ansvarsfull och har en god samarbetsförmåga.

Då mycket av vår information/dokumentation är skriftlig är det även ett krav att du har adekvata kunskaper i det svenska språket.

Vi ser gärna att du bor i närheten då det ibland kan handla om kortare arbetspass alternativt arbetspass som bokas med kort varsel.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Frågor?

Enhetschef, Anette Willsteen Tel. 08-123 351 95

Facklig kontakt: Kommunal, Arnstein Mogstad 08-123 404 66  

Om verksamheten:

Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling  och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Läs gärna vår tidning Funktion i fokus eller lyssna på vår podd Funka olika. Du kan även följa oss på Facebook.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Från 1/5 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Vallentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3105
Kontakt
  • Anette Willsteen, 08-12335197
Facklig företrädare
  • Arnstein Mogstad, Kommunal, 08-12340466
Publicerat 2023-03-28
Sista ansökningsdag 2023-04-18

Tillbaka till lediga jobb