Södersjukhuset AB, Kvinnosjukvård och förlossning, Administrativa enheten

Är du nyfiken på och vill arbeta inom området kvinnosjukvård och förlossning har du nu chansen i sommar! Vi söker dig som vill vara vårt ansikte utåt och som tycker det är roligt att ge våra patienter bästa tänkbara bemötande och service i receptionen. Välkommen att söka till oss!

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande sommarjobb på verksamhetsområde (VO) Kvinnosjukvård och förlossning, en verksamhet präglad av teamarbete, god sammanhållning och arbetsglädje. Vårt VO är det största på Södersjukhuset och har ca 600 medarbetare.

Om tjänsten
Du kommer att bemanna vår reception och kassa på gynmottagningen under sommaren V. 24 – V. 32.
På ett professionellt och tillmötesgående sätt tar du emot patienter och ger våra medarbetare ditt stöd. Du utför kassaregistrering av besök i Take Care, även andra administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med klinisk verksamhet och medicinska sekreterarkollegor.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en mycket god kommunikativ förmåga och är serviceinriktad, då du strävar efter att alltid ge våra patienter det bästa tänkbara bemötandet och service.

Du är van att ta eget ansvar över ditt arbete, är noggrann, organiserar och prioriterar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt samt är nyfiken på att förstå och lära dig nya saker. Du förstår vikten av din roll i vårdkedjan, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Du delar Södersjukhusets värdegrund: För patienten - med patienten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad eller med en pågående utbildning till medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Tidigare erfarenhet av journalsystemet Take Care samt receptionsarbete inom vården är meriterande. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt talar och förstår engelska väl. Flerspråkighet är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform
Sommarvikariat på heltid, dagtid mån-fre kl 07:00 - 15:30. Tillträde senast 2023-06-12, men gärna tidigare. Du behöver kunna arbeta mellan 2023-06-12 – 2023-08-11. Det kommer finnas möjlighet att gå över på en timanställning efter att sommarperioden tar slut för den som är intresserad.

Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-06-12 eller tidigare
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2906
Kontakt
  • Beatrice Wilhelmsdotter Sjöbom, 070-0891901
Facklig företrädare
  • Kajsa Pallin, Vision, 08-12361000
Publicerat 2023-03-23
Sista ansökningsdag 2023-04-22

Tillbaka till lediga jobb