Regionrevisorerna, Enhet 1


Vill du jobba på en arbetsplats som ger dig god inblick i regionens intressanta verksamheter är detta rätt ställe för dig. Som en av två administratörer kommer du att arbeta med och samordna revisionskontorets administrativa stödprocesser. Inom kansliet samlas en mängd olika arbetsuppgifter, allt från planering, uppföljning och ärendehantering till inköp av kontorsutrustning.

Om tjänsten

Du är en viktig del i att säkerställa att Regionrevisorerna arbetar effektivt och i enlighet med regionens styrdokument. Du samordnar kansliets arbete tillsammans med kontorets ekonomiassistent. Du ger stöd och service till de förtroendevalda revisorerna och kontorets anställda. Som nämndsekreterare har du en viktig roll i att planera och administrera revisorskollegiets och de förtroendevalda revisorernas sammanträden med kallelser, minnesanteckningar och protokoll. Du är också registrator för Regionrevisorerna med ansvar för diarieföring, ärendehantering och arkivfunktion. Du tar även fram texter och underlag till budget och verksamhetsplan, intern kontrollplan och andra löpande ärenden. Dessutom är du kontorets samordnare för flera områden där det finns regioninterna nätverk bl.a. inom informationssäkerhet, intranät, inköp, diarieföring, dataskyddsombudsfrågor osv.

Vem är du?

  • Du har lägst gymnasieutbildning och gärna eftergymnasial utbildning inom förvaltning/administration.
  • Du har minst fem års erfarenhet av administrativa uppgifter, varav minst 2 års erfarenhet från offentlig sektor. Erfarenhet av nämndadministration är meriterande.
  • Du är en van användare av Officepaketet och olika stödsystem som dokument- och ärendehanteringssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i regionens system: Platina (Edit), Stratsys (Stödet) och Netpublicator.
  • Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du är van vid att ha många kontakter eftersom tjänsten innebär kommunikation även med andra organisationer i regionen.
  • Du är strukturerad, noggrann, engagerad och van att ta egna initiativ. Du har ett driv att utveckla rutiner och metoder, i samråd med kollegor, och implementera dessa.
  • Det är viktigt att du uppskattar varierande arbetsuppgifter med en blandning av smått och stort samt att du är serviceinriktad och lösningsorienterad.
  • Du är bra på att samordna processer och prioritera då kansliets uppgifter ibland kan vara många.

Vi är måna om att hitta rätt person, vilket gör att vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet för tjänsten.

Vårt erbjudande

Vi har kollektivavtal och med det följer kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension och möjlighet till löneväxling. För att du ska kunna ta ansvar för din hälsa erbjuder vi friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt subventionerad sjukvård i form av kostnadsfri öppensjukvård. Flexibel arbetstid och möjlighet till att arbeta hemifrån har vi för att underlätta för dig att få ihop vardagen. Läs mer om förmånerna i vårt kollektivavtal här.

Ansökan

Låter det här som något för dig ser vi gärna att du söker så snart som möjligt. För en komplett ansökan ska du bifoga ditt CV och Personligt Brev. När du ansöker kommer du att få besvara ett antal frågor som en komplement till din ansökan. 

Om rekryteringsprocessen

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest som båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Inom ramen för rekryteringsprocessen kan det bli aktuellt att du utför tester. Det sker digitalt och länken skickas till dig och du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2753
Kontakt
  • Anette Carlstedt, 08-12314121
Facklig företrädare
  • Annelie Helmersdotter Eriksson, SACO, 08-12314102
  • Dennis Andersson, Vision, 08-12314105
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb