Som verksamhetsamhetsutvecklare på Internmedicin är du direkt underställd verksamhetschefen varav 20 % av heltid på årsbasis disponeras av avdelningen för patientsäkerhet och kvalitet (PSK) för sjukhusövergripande uppdrag. Ditt uppdrag innebär att stödja och driva verksamhetsutveckling med syfte att främja kvalitet, patientsäkerhet och vårdprocesser inom verksamhetsområde Internmedicin samt sjukhusövergripande. Vi söker dig med analytisk kompetens som kan stötta och driva arbetet i frågor kopplade till både förändringsarbete och verksamhetsområdets kärnverksamhet. Arbetet kommer vara utmanande, stimulerande och omväxlande då vi arbetar nära vårdverksamheten i strategiskt viktiga projekt och uppdrag. Du blir en del av ett dynamiskt team som fungerar som strategiskt stöd till verksamhetsområde internmedicin och rapporterar till verksamhetschefen. Du kommer även ingå i ledningsgruppen. Vår verksamhet består av tre medicinska vårdavdelningar med hela den internmedicinska specialiteten närvarande samt en medicinmottagning.

Verksamhetsutvecklare till Internmedicin Södertälje sjukhus:  

Som verksamhetsutvecklare på internmedicin kommer du leda och driva verksamhetsutveckling utifrån sjukhusets värdegrund, strategi och verksamhetsplan. Du kommer stödja verksamhetschef och linjechefer i att driva verksamhetsförbättrande projekt samt vid framtagande och uppföljning av verksamhetsplanen och bidra till att förverkliga denna. Föreslå, initiera och driva frågor inom patientsäkerhet, kvalitetsutveckling och inom verksamhetsutveckling. Fungera som en länk mellan det egna verksamhetsområdet och övriga verksamhetsområden. Du kommer vidare i samverkan med avdelningen för patientsäkerhet och kvalitet delta i sjukhusövergripande händelseanalyser och utvecklingsuppdrag.  

Dina personliga egenskaper:  

Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad och har mycket god förmåga att arbeta självständigt likväl som i team, med individer av olika bakgrund och roller. Du är strukturerad, noggrann och en god organisatör. Du ska självständigt kunna leda utvecklingsarbeten, kunna stödja verksamhetschef och linjechefer och ha en god samarbetsförmåga. 

Dina kvalifikationer:  

Högskolekrav inom relevant vårdyrke. Goda kunskaper om vårdens övergripande processer och ledningssystem. Goda kunskaper i Microsoft Office, främst PowerPoint och Excel. 
Flytande svenska i tal och skrift. 

Meriterande: Ledarskapsutbildning samt erfarenhet av projektledning och verksamhetsutveckling. Magister- eller masterexamen inom ovanstående områden är ytterligare meriterande. 

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning. Heltid. Start efter överenskommelse. 

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss, endast 25 minuter från Stockholm. Nya busslinjer från Södertälje Syd med tätare trafik. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets-  och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2734
Kontakt
  • Anders Ahlgren, 08-12324731
Publicerat 2023-03-29
Sista ansökningsdag 2023-04-12

Tillbaka till lediga jobb